Transformatiebehandeling

Verwijder Permanent Je Blokkades En Laat De Energie Weer Stromen In Jezelf & Je Bedrijf

Loopt het  niet zo lekker in je leven of bedrijf en herken je het volgende?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”] [/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

 

 • Voel je je moe en opgebrand?
 • Lukt het maar niet om actie te ondernemen?
 • Loop je keer op keer vast in dezelfde patronen die je tegenhouden?
 • Heb je last van bepaalde angsten, twijfels of onzekerheid en wil je daar eindelijk eens doorheen breken?
 • Ben je gevoelig voor energie en raak je daardoor uit balans?
 • Heb je wel verlangens maar komen ze niet tot uiting?
 • Slaap je onrustig en pieker je veel?
 • Voel je je niet goed genoeg of belangrijk genoeg
 • Ben je continue bezig met anderen en vind je het moeilijk om dicht bij jezelf te blijven?
 • Heb je last van lichamelijk ongemakken?

Dan ben je niet de enige!

Of je ondernemer bent of niet, we maken allemaal ups en downs mee in het leven. Soms lijkt het gewoon niet te lukken en voelt het alsof er een blokkade aanwezig is of dat de heleboel stagneert.

Het gevolg is overmatig piekeren, angsten, twijfels en slecht slapen. Dit heeft impact op je gezondheid.

Hierdoor kun je last krijgen van vastzittende schouders of andere pijnlijke ongemakken.

Maar nog erger, wanneer je een bedrijf hebt heeft het invloed op je inkomsten. Gelukkig kun je hier iets aan doen. Met een energetische transformatiebehandeling kan ik deze blokkades definitief voor jou verwijderen.

Dat niet alleen, ik kan je ook precies vertellen waar ze vandaan komen, waar ze zitten en hoe je voorkomt dat je opnieuw deze blokkades creëert.  [/text_block]

Amber Da Silva

 

Internationaal Gecertificeerd

Spiritueel Business & Nieuw Bewustzijnscoach

Energiewerker

Healer

Spiritual Teacher

Alchemist

 

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Mijn naam is Amber Da Silva en als Internationaal Gecertificeerd Spiritueel business coach & nieuw bewustzijn leraar, leer ik jou hoe je energie & nieuw bewustzijn tools inzet om je bedrijf en leven naar de next level te laten groeien.[/text_block]

Over Amber

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”style_1.png” align=”left”]Mijn naam is Amber Da Silva.  Ik help jou succesvol te worden met je bedrijf of in je leven.

Ruim vijf jaar werk ik als Spiritueel Business coach, energiewerker en mentor voor ondernemers. Iedere dag kom ik weer fascinerende dingen tegen die mij helpen om me verder te ontwikkelen, zodat ik nog meer mensen kan helpen om mentaal, emotioneel en spiritueel sterk door het leven te gaan.

In de afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers geleerd hoe ze  groeien naar hun eerste 100.000 euro of hun eerste halve miljoen.

Ik leer je niet alleen de nieuwste marketing & verkoopstrategieën, maar ik kan ook dingen zien die andere business coaches niet kunnen zien.

Ik kan exact zien wat jou grootste blokkades zijn in je vijftien dimensionale energieveld, je onderbewustzijn, je bewustzijn, en hoger bewustzijn.

Deze blokkades kan ik met mijn methode, permanent verwijderen. Op het moment dat ik je grootste blokkades permanent hebt verwijderd, download ik de beste strategy die JIJ nodig hebt, zodat je ook een gigantische flow van overvloed en geluk gaat ervaren. (Dit kan een bestaande strategy zijn, of een gloednieuwe)

Ik krijg namelijk de beste strategieën door die perfect passen bij JOUW ziel en jouw unieke gaves en talenten.

Op deze manier wordt je niet in een ‘one size fits all’ hokje gestopt op het gebied van bedrijfsvoering, marketing en het leven van je eigen leven, maar ga jij JOUW missie leven en komt jouw verborgen potentieel naar de oppervlakte, zodat je moeiteloos gaat creëren en manifesteren.

Dus kortom: Door jouw ziel te lezen en precies te zien wat jouw unieke gaves en talenten zijn en welk soort bedrijf of strategie het beste bij je past, zorg ik ervoor dat, in combinatie met mijn methode om permanent je blokkades te verwijderen, dat je razendsnel succesvol wordt en ongekende overvloed gaat ervaren.

Resoneert dit met je?  Boek dan nu je reading plus energyscan van jou en je huis en bedrijf.[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

Wil je ook weer vol energie en stralend door het leven gaan? Vol motivatie om je passie te leven?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Luister hier naar een paar interviews die ik heb genomen met mijn klanten[/text_block]

Wil je ook Meer Energie, Flow, Motivatie, Ondernemingszin En Een Stralend Uiterlijk?

Wil Je Per Direct Resultaat?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Boek dan nu een transformatiesessie want het leven is te kort en te mooi om je ellendig te voelen

Hoe zou je bedrijf en leven eruit zien wanneer jij je goed voelt?

Je vol energie zit?

Weer vol motivatie en stralend door het leven gaat?

Wat voor impact geeft dat op andere gebieden van je leven?

Stel je eens voor hoe het zou zijn wanneer je leven en bedrijf weer gaat stromen en je je weer gelukkig voelt.[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Over de transformatiebehandeling

De behandeling vind plaats via Skype of Facetime dus je kunt lekker thuis blijven.  Ik laat je wat plaatjes zien en verder hoef je niets meer te doen dan te ontspannen.

 

[/text_block]

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”style_1.png” align=”left”]Veel gestelde vragen:

 

Q: Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

 • Dat ligt eraan wat je allemaal wilt verwijderen. Vaak is 1 behandeling voldoende om direct resultaat te geven op je vraagstuk.

Q: Ik heb al veel healingen gedaan waarom gaat dit wel werken?

 • Dit is geen healing. Ik verwijder je blokkades op 15 dimensionaal niveau wat betekend dat het op alle lagen van je energetisch veld wordt verwijdert. Dit is sterker dan Quantum touch of reikie, wat hele goede methodes zijn, maar op een lagere dimensie werken.

Q: Ik geloof hier niet in en denk dat het onzin is.

 • Dank voor je eerlijkheid en het is helemaal prima dat je er niet in geloofd. Sterker nog, ik hou ervan dat je sceptisch bent. Het is een ervaring die je moet meemaken om te kunnen oordelen of je er in gelooft of niet. Je bent van harte welkom.

Q: Moet ik vrij nemen van mijn werk?

 • Nee dat hoeft niet. De behandeling werkt nog een aantal dagen door want het werk dat ik doe gaat heel erg diep.  Het kan zijn dat je wat bijwerkingen krijgt. Het kan ook zijn dat je meteen vol energie zit.  Dat verschilt per persoon maar de bijwerkingen zijn geen reden om niet aan het werk te gaan.

 Q: Moet ik mediteren?

 • Nee je hoeft niet te mediteren. Je hoeft niets te doen en ik geef je ook geen geleide meditatie.

[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements]

Meld je nu aan voor een vrijblijvend intakgesprek

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Wil je weten of deze behandeling goed is voor jou?

Meld je dan aan voor een vrijblijvend intakegesprek. We bekijken dan samen jouw situatie en ik zal je energy scannen om te zien waar er blokkades zijn. Je krijgt dus een uitgebreide 1-op 1 reading waarin je super waardevolle informatie ontvangt.  *** Let op! dit is GEEN 15 dimensionale clearing.  Die doe ik alleen voor mensen die 100% commitment hebben om zichzelf te helen. Je krijgt aan het einde van de reading een op maat gemaakt aanbod en aan jou de keus of je er voor gaat of niet.

Jouw investering is slechts 97 euro ex btw en is gratis wanneer je een behandeling wilt.  Heb je nog vragen?  Stuur een mail naar info@amberdasilva.com

 

Let op: De prijs van 97 euro gaat binnenkort omhoog naar 147 euro.

[/text_block]