Succes verhalen klanten

Wil jij ook hetzelfde succes als mijn klanten? Lees hier hun verhaal en resultaten:

Onze omzet en winst is verhoogd. Mijn gezondheid is verbeterd en we hebben 2 extra vacatures uitstaan sinds we the innerart of business creation hebben gevolgd”

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Voordat ik meedeed aan de Innerart of businesscreation had ik al een goedlopende salon met twee personeelsleden, maar ik zocht rust in mezelf, omdat ik veel ziek was geweest. Ik zocht hulp in het ontwikkelen van mezelf en mijn bedrijf.

De investering in dit programma was in eerste instantie een belemmering om mee te doen, maar ik heb het toch gedaan ,omdat ik op dat moment wel in zag dat ik geloofde in mezelf.

Ik voelde dat Amber de juiste persoon was die mij verder kon helpen omdat ik zag dat amber niet zomaar iemand was.  Ik zag en hoorde dat ze al veel salons en andere bedrijven succesvol had geholpen en daarom besloot ik om toch deze investering in mezelf toe doen.

We hebben binnen 3 maanden meer dan 25 nieuwe programma’s verkocht, de omzet en winst is verhoogd . Ons team heeft een betere band gekregen, ze hebben betere verkoopvaardigheden geleerd en vinden het verkopen van programma’s erg leuk. Ook zijn mijn leidinggevende kwaliteiten zijn verbeterd.

Zonder extra marketing activiteiten trekken we elke maand veel nieuwe klanten aan die veel beter bij onze visie passen en die investeren in onze nieuwe huidverzorgingsprogramma’s die aanzienlijk hoger in prijs zijn dan ons voorgaande behandelingen.

Dankzij Amber en het programma heb ik ook beter inzicht in mijzelf. Ik heb mezelf echt leren kennen en ben me er bewust van dat ik met mindset en energie veel betere resultaten behaal zonder harder te werken.

Als schoonheidsspecialist zijn we toch geneigd om de ‘pleasers’ rol aan te te nemen, maar door de hulp van amber zijn we veel standvastiger geworden en trekken we dus nieuwe klanten aan die beter bij ons passen.

De samenwerking met amber heb ik als zeer prettig ervaren.  Ze cleart ook blokkades op energetisch niveau, wat soms best pittig was vanwege de innerlijke blokkades die we tegenkwamen, maar uiteindelijk heeft het mij een hoop innerlijke rust en gezondheid opgeleverd. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn partner en gezin. En dat heeft weer impact op de groei van mijn bedrijf.

Elke ochtend doe ik en mijn man de  8 stappen meditatie van amber en dat helpt enorm in ons dagelijks leven.

Ik zou dit programma en amber zeker aanbevelen omdat je hiermee je bedrijf snel kan laten groeien in omzet en winst.

Ook hebben we al twee extra vacatures uitstaan, omdat we razendsnel groeien met het bedrijf.

 De investering heb je er zeker snel uit wanneer je alles toepast. Hiernaast leer je jezelf en de kracht in jezelf beter kennen. Je groeit niet alleen in omzet maar ook in je persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling en dat heeft me veel geluk gebracht en daar ben ik amber enorm dankbaar voor.

Suzan Mulder en team

www.touchofbeauty.nl

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Mail-bijlage-1Spiritueel Business Coach Programma 2013:

“De resultaten van dit programma liegen er niet om. Ik heb nog nooit zoveel geld verdiend in mijn leven. Ik ben van een klein zomerhuisje, binnen 4 a 5 maanden naar een groot huis verhuisd en heb afgelopen februari meer dan 14000 omzet aangetrokken”

 

Voordat ik mee deed met het Spiritueel Businesscoach programma van Amber werkte ik als recruitment consultant. Ik werd gevraagd om als carrière begeleider te werken om therapeuten te helpen bij het opzetten van een eigen bedrijf. Maar ik had zelf nooit een eigen bedrijf gehad dus besloot ik bij Amber het programma te volgen.

In het programma kreeg ik de praktische tools die ik nodig had om mijn bedrijf op te zetten. Ik kreeg enorm veel inspiratie en begon alles direct te implementeren. Bij het bedrijf waarvoor ik zou coachen zou ik 30 euro per uur verdienen.

Direct na het spiritueel businesscoach programma had ik mijn eerste deelnemers voor mijn masterclass en verdiende ik 1000 euro op 1 dag. 

Wat ik bij Amber leerde had dus direct effect.

Ik merkte ook dat ik door de manier van werken die ik bij Amber leerde een veel mooier impact had op mijn cliënten. Bovendien verdiende ik zo veel meer. Ik heb dus meteen mijn baan bij het bedrijf opgezegd en ben volledig voor mezelf aan de gang gegaan!

Ik zou het spiritueel businesscoach programma en Bouw Een Florerend Bedrijf Programma zeker aanbevelen. Het is een hele praktische opleiding en je leert hoe je meteen resultaat kunt behalen als je alles consequent toepast.

Amber geeft niet alleen een marketing opleiding maar ze combineert het ook met spiritualiteit en dat spreekt me erg aan.

De resultaten van dit programma liegen er niet om. Ik heb nog nooit zoveel geld verdiend in mijn leven. Ik ben van een klein zomerhuisje, binnen 4 a 5 maanden naar een groot huis verhuisd.

Vroeger had ik echt een gat in mijn hand en nu heb ik echt een volle bankrekening. Ik kan er echt van genieten nu en zie de waarde van geld nu veel meer in.

In februari heb ik meer dan 14000 euro omgezet/aangetrokken en dat wil ik natuurlijk gaan overtreffen. Ik raad dit programma zeker aan omdat je niet alleen een impact heeft op je bedrijf maar omdat je ook echt als persoon groeit.

Het is een prachtige weg die ik bewandel en ik ben blij dat ik dat met Amber doe.

Rose Jansen  www.createcoaching.nl[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Teamtraining: The InnerArt Of Business Creation’. ” Ik vond dit 1 van de beste trainingen die ik ooit heb gedaan. De dag kon niet lang genoeg duren.

Ik kan deze teamtraining zeker aanbevelen. Ik heb al vele trainingen gevolgd maar de training van Amber is een topper wanneer je wilt groeien met je bedrijf.

lilianVoordat ik meedeed aan de teamtraining: “ The InnerArt Of Business Creation’ wilde ik graag verder groeien met mijn salon en teamleden.

Ik was sceptisch of het Amber zou lukken om bij mijn personeelsleden een knop om te zetten, zodat ze meer gingen verkopen.

Toch heb ik geïnvesteerd want stilstaan is achteruitgang.Tijdens de training is er een knop omgezet bij mij en mijn personeelsleden.

Ik ben erachter gekomen dat ik onbewust de groei van mijn salon tegenhield. Ik dacht dat groei alleen mogelijk zou zijn door te verhuizen naar een nieuwe locatie.

Een van mijn personeelsleden heeft door deze training haar passie weer teruggevonden en de ander is minder onzeker en durft door haar toegenomen zelfvertrouwen meer te zeggen en verkoopt nu meer producten.

Het allerbeste aan deze training vind ik de mindset verandering. Geweldig hoe de mindset van iemand zo kan omslaan.

Ik vond dit 1 van de beste trainingen die ik ooit heb gedaan. Wij vonden het super en de dag kon niet lang genoeg duren.

Ik kan de ‘ InnerArt Of Business Creation’ zeker aanbevelen. Ik heb al vele trainingen gevolgd maar deze training bij Amber is een topper wanneer je wilt groeien met je bedrijf.

Ik en mijn team zijn Amber dankbaar voor de drive en motivatie die er weer is ontstaan om te groeien met de salon.

Ik weet dat dit het beste jaar tot nu toe gaat worden.

”Lilian Nelissen”, ”Puur Huid”

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Business & LifeStyle Retreat Ibiza 2015[/text_block]
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

DSC06132“ Tijdens de training moest ik nog beginnen met mijn eigen bedrijf. Na een paar maanden had ik al mijn eerste klanten.

Naast mijn bestaande trainingen lanceer ik binnenkort een jaarprogramma.

Ook organiseer ik in het najaar workshops voor ondernemers op Ibiza. De inschrijving is vorige week begonnen en zit nu al bijna vol. Kortom, allemaal leuke dingen waar ik veel plezier aan beleef! En alles dankzij het programma” 

Ik wilde graag aan de slag als business coach en was op zoek naar een opleiding die zich niet beperkt tot theorie.

Als starter wilde ik graag praktische handvatten om direct mee te kunnen starten. Om die reden heb ik mij aangemeld voor het programma.

In eerste instantie was ik bang dat het rendement van het programma misschien niet zou opwegen tegen de investering ervan.

Toch was het vertrouwen in Amber én mezelf sterk genoeg om aan het programma deel te nemen.

De opleiding gaat verder dan theorie alleen. En daar was ik juist naar op zoek. Ik ben er van overtuigd dat de onderneming en de ondernemer één geheel vormen. Zakelijke groei en tegenslag is gelijk aan emotionele groei en tegenslag.

In de opleiding is veel ruimte voor omgaan met belemmerende overtuigingen, stretchen van comfortzone en de plek van de onderneming in het grotere geheel. De combinatie van dit alles vind ik heel waardevol. Dit deel ik dan ook zeker met mijn klanten.

Het Spiritueel Businesscoach programma zou ik zeker aanbevelen. Direct toepasbare kennis en technieken, de persoonlijke aandacht en de oprechte interesse en feedback van Amber laat het programma aanvoelen als maatwerk.

Het programma heeft er sterk in bijgedragen dat ik op een meer evenwichtige manier tegen het ondernemen en het leven aankijk. Daarnaast houdt het me scherp en gefocust op het realiseren van resultaat.

De groei van mijn klantenbestand kent nog steeds een stijgende lijn en mijn bedrijf wordt steeds beter zichtbaar.

Tijdens de eerste trainingsdag van het programma moest ik nog beginnen met het bouwen van mijn bedrijf. Al na een paar maanden had ik mijn eerste klanten. En het aantal neemt steeds sneller toe.

Het is geweldig dat ik fantastische mensen als klanten heb. Gevoelsmatig zit ik erg met hen op één lijn. Dat werkt voor beide partijen erg prettig. Mijn netwerk groeit gestaag en ik kom in aanraking met inspirerende personen en verhalen.

Naast mijn bestaande trainingen lanceer ik binnenkort een jaarprogramma. Ook organiseer ik in het najaar workshops voor ondernemers op Ibiza. De inschrijving is vorige week begonnen en zit nu al bijna vol.

Kortom, allemaal leuke dingen waar ik veel plezier aan beleef! En alles dankzij het programma!

Job Zwemmer

www.brightlevelcoaching.nl[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

 “Kak , je hebt me te goed gecoacht Amber!”.

Voordat ik het programma The Inner Art of Business Creation startte, wist ik eigenlijk alleen dat ik mijn eigen bedrijf wilde opzetten. Ik had nog helemaal geen idee in welke richting dat zou zijn of wat ik aan diensten of producten zou kunnen aanbieden.

Ik liep vooral met de vragen ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe kan ik hier geld mee verdienen?’.

Eigenlijk had ik al m’n hoop op Amber gevestigd, ook al stond ik er wel een beetje sceptisch tegenover om een businesscoach in te zetten, terwijl ik nog helemaal niet wist wat voor soort bedrijf ik wilde gaan neerzetten. Maar het voelde voor mij als de stap die ik mocht gaan zetten, om echt te gaan investeren in mezelf.

Wat voor mij al heel snel duidelijk werd, is dat Amber zoveel meer is dan een businesscoach. Ja, ik heb nu mijn eigen bedrijf, weet wat ik wil doen, heb mijn website, mijn eerste betalende klanten en ik weet hoe ik moet ondernemen.

Maar het meest waardevolle voor mij is de enorme verschuiving in mijn bewustzijn. Ik ben dingen gaan doen die ik nooit voor mogelijk had gehouden, doordat Amber me voorbij mijn ego liet ervaren wie ik ben. Ze heeft me laten zien wie ik écht ben. Ze heeft mijn bewustzijn zo vaak opengeknald, regelmatig met geniale one-liners die in één keer al mijn ego-argumenten onderuit veegden waardoor ik niet anders kon dan míjn waarheid zien.

Ik heb echt een megatransformatie doorgemaakt in de afgelopen zes maanden. Dat ik nu weet hoe ik kan ondernemen én leven vanuit mijn echte ik, dat is enorm bevrijdend!

Ik zal ook nooit het moment vergeten waarop Amber me een hele harde spiegel voorhield en ik voor een belangrijke keuze stond. In een splitsecond zag ik voorbij komen wat ik geleerd had en hoorde ik mezelf zeggen “kak, je hebt me te goed gecoacht!”.

En dat is precies wat Amber heeft gedaan: ze heeft me écht goed gecoacht. Door in haar eigen kracht te blijven en niet mee te gaan in mijn ego-verhalen heeft ze voor mij echt een verschil gemaakt. Ik heb zoveel inzichten en tools mogen ontvangen waardoor ik zoveel meer begrijp. Ik ben innerlijk enorm gegroeid en heb mijn eigen kracht gevonden van waaruit ik nu anderen kan gaan helpen.

~ Anniek Engels

www.anniekengels.nl[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

 “Ik voel dat ik op een ander level van mijn leven zit en en vind het de investering meer dan waard!Heel snel voelde ik mij relaxter worden, kreeg ik meer vertrouwen in het hele manifesteren”.

 

 

Voordat ik met Amber het Innerart of Life Creation traject ben aangegaan, was ik een complete puinhoop op emotioneel gebied. Ik had zo goed als al mijn spaarcenten gespendeerd aan dingen waarvan ik dacht dat ze me konden helpen (o.a. copywriting technieken). Die zaken waren zeker een meerwaarde aan kennis en nuttige tools, maar ik bleef mij beroerd voelen en hoopte op een snelle interventie van het universum om mij te voorzien van geld, want mijn situatie was op dit vlak niet echt rooskleurig.


In eerste instantie was ik erg bang om nogmaals geld uit te geven, niet wetende of het mij iets zou opbrengen, maar ik had een heel goed gevoel bij Amber en vooral de combinatie van het spirituele sprak mij enorm aan. Inwendig voelde ik dat dit was wat ik nodig had.

Met een heel bang hartje ben ik toch het traject met Amber aangegaan en al snel bleek dat dit de juiste was. Ik had erg nood aan duidelijkheid in alle informatie die je vindt over manifesteren en concrete tools om mijn mindset aan te pakken.
Heel snel voelde ik mij relaxter worden, kreeg ik meer vertrouwen in het hele manifesteren.

Het resultaat is dat ik al heel wat gemanifesteerd heb ondertussen, ik wordt er steeds beter in. Als ik nu een naar gevoel krijg kan ik daar onmiddellijk iets mee, gebruik ik de tools die Amber mij geleerd heeft en ben ik in een paar minuten opnieuw in een relaxte, blije gemoedstoestand.

Ik heb nu veel minder zorgen, ik geniet enorm meer van het leven, ik doe veel meer wat ik graag doe, ik sta sterker in het leven en andere mensen zien dat ook aan mij.

Ik ben Amber enorm dankbaar voor dit coachingstraject en alles wat zij mij geleerd heeft! Zo veel eye openers, zo veel eenvoudige maar zo doeltreffende tools. Amber wist telkens weer juist datgene boven te halen waar ik op dat moment nu net aan toe was.

Als ik ooit nog eens vastloop in mijn leven dan weet ik dat ik gegarandeerd Amber weer inschakel! 


Katrijn Bisschop

België[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

 “Moeiteloos verkoop ik nu mijn diensten en stroomt alles naar me toe”.

Voordat ik bij Amber terecht kwam voelde de energie in mijn huis heel zwaar en er kwam niets uit mijn handen. Ik voelde me onprettig in mijn huis, omdat er een hele zware energie hing.

Het gevolg hiervan was dat alles in mijn leven zwaar ging en in mijn bedrijf ook.

Ik zag Amber op internet en boekte een energiescan. Ik kan niet onder woorden brengen wat ik tijdens de scan ervoer. Ik voelde meteen dat Amber iets voor mij kon betekenen en ik als snel boekte ik een 15 dimensionale clearingsessie.

Het was heel bijzonder om te ervaren dat een energetische behandeling ook online kan, op afstand, terwijl je wel persoonlijke contact hebt en elkaar ziet.

Het resultaat van Amber haar sessie is dat ik  nu veel meer in de moeiteloosheid zit. Alles stroomt meer en stroomt letterlijk naar me toe.  Er zijn meer dingen open gaan staan, waardoor ik nu veel meer aanvoel bij mensen.  En het leuke is, dat ik dat ook van mensen terug krijg.

Mijn energielevel is omhoog gegaan. Ik kan nu moeiteloos meer dingen op een dag doen, zonder dat ik moe wordt.

Ik denk veel gemakkelijker en kritiek raakt me bijna niet meer. Ik voel me nu goed genoeg.

Het verkopen van mijn diensten gaat ook veel gemakkelijker, bijna moeiteloos.

De samenwerking met Amber is me heel goed bevallen. Het was heel prettig en Amber heeft me enorm goed begeleid toen ik even last had van de bijwerkingen die ik kreeg. Ze reageerde snel en gaf me direct simpele en doeltreffende tools om weer in mijn kracht te gaan staan.

Ik beveel deze transformatiesessie zeker aan, want het is zo fijn om te ervaren dat dingen moeiteloos kan gaan, zonder keihard te zwoegen en te ploeteren.  Dus als je voelt dat alles een struggel is, dan moet je dit zeker doen.

Anke , Ondernemer

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Voordat ik meedeed aan de Art of Selling From The Heart was ik deels arbeidsongeschikt en probeerde ik de extra tijd te benutten om straks beter uit deze situatie te komen. Verder was ik begonnen met nadenken hoe ik verder wil met de salon, zoals ik altijd deed, of een andere weg in slaan?

Mijn belemmering om bijna niet mee te doen was het feit dat ik twijfelde of ik op tijd het geld bij elkaar had. Doordat ik deeltijd arbeidsongeschikt ben, was het even puzzelen om dit voor elkaar te krijgen. Amber geloofde in mij en mede door haar vertrouwen is het mij gelukt ?

De training heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven in mijn kwaliteiten/kunnen en het geven van adviezen. Klanten komen met een reden bij mij in de salon en die reden heb ik leren aangrijpen door beter te luisteren en hierdoor meer te verkopen.

De allerbeste eigenschap van deze training vind ik toch wel het leren omgaan met woorden/zinnen. De eyeopener van deze traning voor mij is nog steeds om te vragen: “Hoe gaat het met uw huidverzorging/voetverzorging?”
In plaats van: ‘hoe gaat het met u?” en vervolgens een heel verhaal over vanalles te horen en niets te verkopen.
De training is voor mij zeer leerzaam geweest en ik heb er nog steeds heel veel aan. Het heeft mij een spiegel voorgehouden, wie ben ik en wat wil ik?
 Ik ben ontzettend blij dat ik heb meegedaan.

Ik vind deze training echt een aanrader als je openstaat voor een nieuwe manier van verkopen en daarnaast leer je ook veel over jezelf. Je wordt weer wakker geschud door vragen en na te denken over jezelf, hoe je voorkomt, wat je zegt en waarom je iets denkt.

Amber ben ik dankbaar omdat ze op een leuke, vlotte en hele treffende manier de training in elkaar heeft gezet. Ik heb enorm veel nieuwe inzichten gekregen!


Verkopen zonder op te dringen; het is nu gewoon een uitdaging geworden.

Eva Filius
Efi’s salon

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

DBB Presentatie_page3_image2

“Na 1 business consult van Amber heb ik 25 nieuwe klanten gekregen”.

Michael Niclaus uit België heeft een prachtige missie.

Hij helpt mensen te stoppen met alcohol.

Voordat Michael een business consult met mij had, voelde hij zich beroerd en twijfelde hij of het misschien beter was om weer terug in loondienst te gaan. Zijn omgeving geloofde niet in zijn missie en daardoor geloofde hij ook niet meer in zichzelf.

Een aantal weken na het business consult kreeg ik een bedankje van hem. Vrij Kort na ons gesprek had hij 25 nieuwe klanten gekregen.

Een jaar later kreeg ik weer een bedankje van Michael. Hij heeft nu een succesvol bedrijf met een omzet van duizenden euro’s per maand.

Wat is er gebeurt waardoor hij een doorbraak maakte?

www.debestebeslissing.be[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Viptraining: ” Verdubbel je omzet binnen 30 dagen’ : ” Direct na de training van Amber in mei 2013 is mijn omzet omhoog gegaan. In de maand juni en juli heb ik zelfs mijn maandomzet verdubbeld terwijl ik minder ben gaan werken”.

Ik ben al al jaren lang werkzaam als schoonheidsspecialiste, maar doordat ik alleen w2013-05-13 16.04.39erk bleef ik hangen op een bepaald level in mijn salon. Ik wilde graag mijn salon naar een hoger niveau tillen.

Stilstand is achteruitgang en ik ben van mening dat blijven investeren in nieuwe kennis essentieel is voor ondernemers. Daarom besloot ik te investeren in het viptraject: ‘Verdubbel je omzet binnen 30 dagen’ van Amber.

Mijn grootste uitdaging in de salon was mijn omzet verhogen bij mijn vaste klanten. Ik wilde dat mijn klanten meer diensten en producten bij mij zouden afnemen maar wist niet hoe.

Direct na de training van Amber in mei 2013 is mijn omzet omhoog gegaan. In de maand juni en juli heb ik zelfs mijn maandomzet verdubbeld terwijl ik minder ben gaan werken.

Mijn klanten boeken nu meer meerdere behandelingen. Ik denk niet meer voor de klant, maar laat de klant zelf denken. Hierdoor verkoop ik meer producten en meer behandelingen.

Ik zou het viptraject zeker aanbevelen bij mijn collega’s want je wordt even wakker geschud en krijgt een frisse wind in de manier van je denken. Zeker als je alleen werkt is dat heel fijn. Stilstaan is achteruitgang en daarom is het goed als je nieuwe ideeën en tools krijgt aangereikt.

Ik ben Amber dankbaar voor het geniale poppetje wat ze me heeft gegeven. Ik gebruik dit nu in de salon en mijn omzet stijgt iedere maand weer doordat klanten meer bij mij gaan afnemen.

Marianne v/d Reest

www.centreestetica.nl[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Viptraining “Verdubbel je omzet binnen 30 dagen” © Mijn grootste succes is dat ik meteen binnen twee wbeautyallin_antjeeken tijd de hele investering heb terugverdiend door het verkopen van mijn nieuwe pakketten tussen de 500 en 1500 euro.

Ik werkte in mijn salon en wilde graag mijn intakegesprekken anders aanpakken en ik vond het soms lastig om producten te verkopen.

Toen vond ik Amber op internet en zag haar in vakbladen en ze wekte mijn nieuwsgierigheid. Ik had meteen een goed gevoel besloot te investeren in de viptraining:’In 3 stappen naar meer klanten en omzet’ van Amber. Mijn grootste inzicht nu is dat ik mensen anders benader en andere diensten heb ontwikkeld die ik makkelijker verkoop.

Mijn grootste succes is dat ik meteen binnen twee weken tijd de hele investering heb terugverdiend door het verkopen van mijn nieuwe pakketten.

Ik zou de viptraining echt aanraden want je gaat succesvoller worden, meer omzet maken en je krijgt veel meer zelfvertrouwen als schoonheidsspecialist. En natuurlijk niet te vergeten, je gaat veel sneller en beter je producten verkopen.

Antje boek www.beautystudioallin.nl[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]5 weken Traject BeautyMinds: Miriam van Geel: ” Mijn omzet is binnen 30 dagen verdubbeld”.

Miriam van Geel: ” Ik had al veel verkooptrainingen gevolgd maar bij Amber kreeg ik het BeautyMinds verkoopmodel © en veel bruikbare tips. Zoveel zelfs, dat mijn maandomzet van afgelopen december is verdubbeld ten opzichte van het jaar daarvoor.”

Voordat ik investeerde in de verkooptraining van Amber was mijn grootste uitdaging het verkopen van producten. Mijn cliënten namen steeds minder producten mee naar huis omdat ze bijvoorbeeld nog genoeg hadden. Ik zocht naar nieuwe ideeën en verkoopvaardigheden.

Ik ging daarom op zoek op internet en Amber trok mijn aandacht. Tijdens het eerste gesprek kon Amber mij meteen al duidelijk maken waar de knelpunten zaten. Ik heb toen besloten om te investeren in mijn bedrijf om verder te groeien.

Ik had al veel verkooptrainingen gevolgd maar bij Amber kreeg ik het BeautyMinds verkoopmodel © en veel bruikbare tips. Zoveel zelfs, dat mijn maandomzet van afgelopen december is verdubbeld ten opzichte van het jaar daarvoor.

Mijn klanten vinden mijn nieuwe manier van werken erg professioneel en ik vind het fijn dat ik op een integere, authentieke manier mijn producten verkoop zonder te pushen.

Ik kan zeker deze verkooptraining aanbevelen want je leert bij Amber om te praten in baten. Je leert wat een product doet in resultaten die voor de klant herkenbaar zijn en niet om uitgebreid te vertellen welke ingrediënten er in zitten en wat ze doen. Die eigenschap hebben wij specialistes nogal vaak.

Ik ben dankbaar dat Amber mij een andere manier van communiceren met mijn klanten heeft geleerd . En dat ze mij geleerd heeft om op een integere manier door te vragen, wat bedoeld een klant met wat ze zegt. Wij zijn zo gauw geneigd zelf een invulling te geven, “o ze zal wel dat bedoelen”.

Miram van Geel, schoonheidsspecialiste. www.helmir.nl[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Hallo Amber,

truitjeEerst wil ik je mijn ontzettende complimenten maken zoals jij mijn VIP-dag hebt verzorgd. Ik ben heel blij dat ik deze dag onder jouw leiding mocht beleven.

Ik vond het heel fijn om mijn transformatie te mogen ondergaan. En ik vind het opvallend dat ik me gewoon niets meer uit de oude wereld herinner ook al sla ik mijn lessen er op na.

Het komt niet meer binnen dus ga ik heerlijk genieten en ervaren en ik ga ervoor wat mijn nieuwe wereld voor mij in petto heeft.

Vrolijke groetjes Truitje[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Hilde Schuurmans: ” Deze vipdag heeft voor mij een aanzet gegeven om mijn leven te veranderen”

Voordat ik investeerde in de vipdag was mijn grootste uitdaging om erop te vertrouwen dat ik dit nodig had. Het was vooral de faalangst die me hierin tegenhield.

Toch heb ik dit gedaan want tijdens het eerste gesprek met Amber voelde ik een energie van vertrouwen en begrip over hoe ik mijn huidige situatie zou kunnen aanpakken. Ik voelde aan dat zij de persoon was met bruikbare kennis die mij verder kon helpen. Ook de combinatie spiritualiteit en marketing sprak mij erg aan want vaak krijg je alleen het technische. Maar het is fijn dat Amber laat zien hoe je dit ook op spiritueel vlak kunt zien en dat maakt het toch anders.

Deze dag heeft veel eye -openers gegeven en veel inzichten in wat ik niet goed aanpakte. Het heeft mij heel veel nieuwe kennis gegeven over geld en marketing. Iets waar ik vroeger nauwelijks aan dacht en daardoor ook veel fouten maakte.

Ik heb veel nieuwe dingen geleerd over mijn business. De helderheid en je concrete uitleg maakte het voor mij heel overzichtelijk . Geen moeilijke technische stof of chinees. Amber is eerlijk, duidelijk en concreet.

Deze vipdag is echt een aanrader voor andere dienstverleners want ik zie genoeg ondernemers dezelfde fouten maken zoals ik voorheen deed. Er valt nog steeds ontzettend veel te leren.

Ik ben dankbaar voor je eerlijkheid en je directheid. Je hebt niet alleen je kennis gegeven maar ook een bepaalde energie of een bepaalde kracht. Moeilijk te omschrijven maar erg fijn in ieder geval. Deze dag heeft mij een aanzet gegeven om mijn leven te veranderen.

Hilde Schuurmans ( België) www.hildeschuurmans.be[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]salon coach

Voordat ik met Amber een businessconsult had, merkte ik dat het klantenbestand in mijn praktijk voor huidverzorging wat afnam, wellicht door de crisis dacht ik.

Klanten annuleerden makkelijker hun afspraken en kwamen minder frequent voor hun behandeling en er vielen gaten in mijn agenda, dit kende ik niet.

De doelgroep die ik altijd had aangetrokken, paste niet meer bij mijn nieuwe visie. Er moest iets veranderen dat was duidelijk, maar wat….dat wist ik niet.

Ik had wel duidelijk dat ik me met mijn praktijk wilde richten op huidverbetering, want dit zou mijn nieuwe visie worden. Ik wist alleen niet goed hoe ik dan de juiste klanten zou kunnen aanspreken en bereiken. Hoe zou ik dat voor elkaar kunnen krijgen?… ik hield me nog vast aan de oude situatie en vond het moeilijk om daadwerkelijk de stap te zetten die ik voor ogen had voor mijn praktijk.

Op de beurs kwam ik een leverancier tegen met een prachtig huidverbeteringsconcept, dit gaf de doorslag. Zij konden mij helpen de eerste stap te nemen, ondanks mijn angsten ben ik toch gaan investeren om mijn nieuwe doel te bereiken.

Op inscholingscursus bij deze leverancier kwam ik in aanraking met Amber die juist daar een presentatie gaf over omzetverhoging en meer rendement halen uit je bedrijf. Ik nam haar visitekaartje mee en bekeek haar site. Ambers methode sprak me aan. Vervolgens vulde ik de vragenlijst in waarna ik me heb opgegeven voor een spiritueel businessconsult.

Na dit businessconsult met Amber werden mij een aantal zaken duidelijk. Ten eerste ben me gaan focussen op een nieuwe doelgroep, ten tweede ik ben dit duidelijker gaan communiceren in mijn marketing, en ten derde ben ik alle tips gaan toepassen, want ik hoefde niet langer te twijfelen. Met deze juiste doelgroep krijg ik nu de juiste klanten die bij mij en mijn praktijk passen!

Deze klanten zijn echt toe aan huidverbetering en willen daar ook in investeren. Ik heb het nu lekker druk en dat geeft nieuwe energie en dus een positieve flow.

Ik ben Amber dankbaar, zij heeft mij op het juiste moment gemotiveerd en geïnspireerd, door haar vraagstelling is mij een heleboel duidelijk geworden. Dit heeft een bijdrage geleverd aan de stap die ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien.

Ik kan de coaching van Amber dan ook echt aanbevelen aan anderen. Nogmaals dank Amber!

Anky Arink

www.mooiinbalans.com[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Charlotte Nas ( deelnemer jaarprogramma): ” Ik ben dankbaar voor je ‘to the point’ houding. Je blijft binnen je eigen perken. En laat je niet meeslepen in zaken die er niet toe doen. Je stelt goede vragen. Je bent duidelijk, gestructureerd en luistert goed. Amber is een prachtig voorbeeld voor mij hoe het ook kan.”.

Ik wilde graag in het jaarprogramma stappen omdat ik een stok achter de deur nodig had en echt voor mijn bedrijf wilde gaan. De doorslag was ook dat ik jou al kende en weet hoe serieus jij te werk gaat en voelde meteen het vertrouwen dat het zou gaan lukken. Dus ondanks de grote investering heb ik het toch gedaan.

Het is voor mij een drive om echt zoveel mogelijk mensen te helpen en te leven van mijn bedrijf. Dit programma geeft mij structuur en houvast en ik weet dat er iemand is die mij begeleidt en stuurt.

Het fijne vind ik de waardevolle informatie en de structuur die in het jaarprogramma zit.Vooral de persoonlijke coaching van Amber vind ik erg prettig omdat ik Amber al kende in een tijd toen ze nog onzeker was en worstelde met haar bedrijf.  Ik heb haar in korte tijd enorm zien groeien en gezien dat ze een echte doorzetter is en niet opgeeft. Ze is heel gedreven en gaat er echt voor. Dus ze is echt een prachtig voorbeeld voor mij hoe het ook kan.

Ik ben dankbaar voor je ‘to the point’ houding. Je blijft binnen je eigen perken. En laat je niet meeslepen in zaken die er niet toe doen. Je stelt goede vragen. Je bent duidelijk, gestructureerd en luistert goed. Dit is voor mij heel fijn want je houdt mij op koers en op die manier heb ik geen kans om uit te wijken naar onbelangrijke zaken.

Ik zou jou als persoon en coach zeker aanbevelen bij andere dienstverleners.

Charlotte Nas www.charlottenas.nl[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Nicola Romme (deelnemer jaarprogramma):

“Ik ga meer voor de waarde van mijn dienst  staan en heb ook meer zelfvertrouwen gekregen. De persoonlijke coaching gesprekken motiveert me om door te pakken en geeft me veel meer helderheid“.

Voordat ik aan het programma begon twijfelde ik of ik door zou gaan met mijn praktijk omdat ik niet wist of het zou lukken om er een goed inkomen uit te halen. Toch vond ik dat zonde want ik heb jarenlange ervaring, ik heb honderden mensen succesvol geholpen en ben goed in mijn vak.

Het financiële plaatje was voor mij een belemmering om mee te doen.  Ik twijfelde ook of ik niet zou afdwalen van mijn eigen doelen. Dit hield mij tegen om te investeren in een jaarprogramma.

Toch heb ik de stap gezet, zodat ik op een gedegen manier mijn marketing kon gaan doen. Voorheen zat er geen structuur in mijn marketing en wist ik weinig van de huidige nieuwe marketing.

Ik besteed nu meer tijd aan marketingactiviteiten en heb er nu veel meer vertrouwen in dat het me veel gaat opleveren. Ik ga meer voor de waarde van mijn dienst  staan en heb ook meer zelfvertrouwen gekregen. Hierdoor is mijn werk ook leuker geworden want nu heb ik wel structuur in mijn marketing en aanbod. Dit voelt veel beter.

Ik het vind het fijn dat er veel contactmomenten zijn. Dat is ook echt nodig omdat je veel kennis krijgt.

Ik ben dankbaar voor de steun van Amber en het geloof en vertrouwen dat ik met de tools die ik krijg veel verder groei met mijn bedrijf.  De persoonlijke coaching gesprekken motiveert me om door te pakken en geeft me veel meer helderheid.

Nicola Romme  www.atlasreiki.nl[/text_block]