High End huidverbetering Programma's Maken en Verkopen Zonder Te Overtuigen

Groei naar je eerste 100.000 euro per jaar of 200.000 euro omzet per jaar of meer! (En ja dit kan écht! óok voor jou!) En laat NOOIT meer een klant zonder producten naar huis gaan.

Hey Mooie Dappere Directeur of Directrice Van Jouw Salon!

Komt Deze Situatie Je Bekend Voor?:

” Help!! Ik heb een schoonheidssalon, maar mijn klanten lopen zonder producten de deur uit en ze kopen geen dure behandelingen zoals vetbevriezing, IPL of andere behandeling van het dure high end apparaat wat ik heb staan in de salon”

Ik zie mijn collega’s wél succesvol ondernemen, hoge prijzen vragen en volledige kuren van tussen 500 en 10.000 euro per klant verkopen, terwijl ze minder hard werken dan ik

 • Ik vraag veel advies aan mijn collega’s en die krijg ik ook, echter weet ik niet hoe ik het om moet zetten naar de praktijk
 • Stiekem droom ik ook van een goedlopend succesvol bedrijf waar ik supertrots op kan zijn

 

 • Een bedrijf dat IN DIENST staat van mij, zodat ik genoeg vrije tijd heb, en alles kan doen en laten ( en kopen) wat ik wil, gewoon omdat het kan. Zonder zorgen

Veel schoonheidssalons investeren tienduizenden euro’s in dure high end apparaten voor lichaam en gezicht in de hoop dat ze daarmee goed betalende klanten aantrekken.

De leverancier heeft verteld dat je het apparaat er met een paar klanten al weer uit hebt en dat ze je zullen ondersteunen met marketing.

Helaas valt dit voor veel salons in de praktijk vies tegen.

De keiharde realiteit is dat goedbetalende klanten helemaal niet ‘zomaar’ in je stoel belanden en vaak de behandelingen veels te duur vinden.

En dit heeft pijnlijke gevolgen voor jouw als ondernemer.

Want nu zit in je in een te lege salon, terwijl je maandelijkse torenhoge leasekosten te hoog zijn

Het gevolg is dat je aan jezelf gaat twijfelen of je het allemaal wel goed doet.

Je ziet je collega ondernemers WEL veel geld verdienen en jou lukt het maar niet

En Wie Binnen Deze Branche Maakt Zich Totaal Geen Zorgen Om Jou?

Je Concurrent Niet!  Je Leveranciers Niet! Je Klanten NIET!

 

 

Maar ik, Amber Da Silva wel!  Lief he? 😉

Waarom ik er wel om geef?

Ik heb twaalf jaar lang een salon gehad en voor diverse leveranciers gewerkt. Ik weet hoe het binnen deze branche er aan toe gaat en hoe apparaten verkocht worden

Ik heb zelf ook de positie gezeten dat ik een dure slendertone had gekocht maar het aantrekken van goed betalende klanten was destijds erg moeilijk

En ik weet hoe slopend het kan zijn als je bedrijf maar niet genoeg omzet en winst genereert.

De onzekerheid en negatieve gedachtes die dan toeslaan is verre van leuk 

Maar ik geloof dat iedere ondernemer in deze branche succesvol kan zijn en slimmer kan ondernemen, waardoor je meer gaat verdienen, terwijl je minder werkt.

  Je bent ondernemer geworden om te groeien en te bloeien dus stagnatie en armoede is onnodig en doet veel pijn. Het gevolg is dat je gaat schamen tegenover jezelf en je omgeving, waardoor je zelfvertrouwen en eigenwaarde daalt.  En daar zit je dan

  In een te lege salon

  Met een duur apparaat van tussen de 5000 en 50.000 euro waar geen kip gebruik van maakt.

  Hoe lang wil je daar nog mee door blijven gaan?  En hoe ziet je leven er dan uit over 12 maanden?  

  Gelukkig kan het anders door met de Amber Da Silva Verkoopmethode High End te gaan ondernemen

  Hoe zou het voor jou zijn als?:

  • Klanten met alle producten naar huis gaan, ipv één créme
  • Je nóg betere resultaten gaat behalen met je klanten?
  • Je bij elke professioneel intakegesprek programma’s verkoopt tussen de 500 en tienduizend euro’s?
  • Weet HOE je die goedbetalende klanten op je aantrekt als een magneet die zulke bedragen investering in hun uiterlijk?

   Dit is absoluut mogelijk en deze collega’s zijn je voorgegaan

  Dit is absoluut mogelijk en deze collega’s zijn je voorgegaan

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Name Goes Here

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Name Goes Here

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Name Goes Here

  Hoogwaardige huid en lichaamsprogramma’s maken en verkopen met de Da Silva Methode gaat je meer winst en vrijheid opleveren

  Het gaat erom dat ook JIJ gaat geloven dat je net zo succesvol kan zijn, of zelfs succesvoller dan de collega’s om je heen die je bewondert.

  En wanneer je dat gelooft, dan heb je enkel nog de juiste kennis en vaardigheden nodig om profesionele intakegesprekken te voeren en hoger geprijsde programma’s te maken.  Ik deel graag deze kennis met jou, zodat jij ook gaat groeien, bloeien en floreren met je salon

  Als je high end gaat ondernemeren dan ga je op een gemakkelijke manier geld verdienen met je onderneming.

   

  Het ondernemerschap wordt leuker en de resultaten van je klanten worden beter.

  Je gaat je trotser voelen over jouw bedrijf en je omgeving gaat je bewonderen waaronder je klanten. Iedereen gaat je als een échte professional zien!

   

  Dat wil jij toch ook?

  ” Wanneer de student er klaar voor is, verschijnt de leraar”

  Amber Da Silva helpt schoonheidssalons met het groeien van hun bedrijf naar de next level. Aan starters leert ze hoe ze groeien naar een omzet van 100.000 euro per jaar of meer.

  Aan High End ondernemers leert ze hoe ze groeien naar omzet van een miljoen of meer per jaar, zonder harder te werken , maar juist slimmer.

  Hiernaast is ze spiritueel leraar, nieuw bewustzijn coach, en realiseert ze met haar 15 dimensionale clearings, waanzinnige resultaten bij haar klanten op het gebied van gezondheid, financieen, relaties.

  Ze geeft de beste sales trainingen van Nederland en is een coach waarbij je écht resultaat krijgt

  Ja Ik doe mee en wil ook leren verkopen zonder te overtuigen en eindelijk goed betalende klanten, die wél met alle producten naar huis gaan

  Binnen 8 weken tijd verkocht ik voor 100.000 euro aan programma’s voor mijn vetbevriezing programma en zonder de hulp van Amber had ik dat nooit kunnen realiseren

  Maartje Van Loon

  Binnen twee dagen nadat we onze nieuwe programma’s lanceerde hadden we meer dan 25000 euro extra omzet dankzij Amber haar geweldige trainingen, welke de beste is die ik ook heb gehad

  Lillan Nelissen Puur huid

  En nu denk je waarschijnlijk:

   

  ” Dit is niet voor mij weg gelegd

  ” Ik heb klanten die geen hogere prijzen willen betalen”

  ” Ik woon op het platteland en hier geven ze weinig geld uit”

  ” Ja ja, dit klinkt te mooi om waar te zijn, zo eenvoudig is het niet”

   

   

  Wist je dat de meeste succesvolle salons zich laten begeleiden door een ervaren Business Coach die écht resultaat levert?

  En wist je dat jouw succesvolle collega’s allemaal werken met programma’s volgens de Amber Da Silva Methode en het Amber Da Silva intake protocol die ze speciaal voor high end salons heeft gemaakt?

  En nu krijg je óók eenmalig de kans om mee te doe doen aan de unieke training die ik enkel alleen geef aan mijn VIP en Diamond klanten die minimaal meer dan 15000 euro betalen om door mij gecoacht te worden, zodat je ook pakketten, programma’s of kuren moeiteloos kunt verkopen, zonder te overtuigen. Gewoon vanuit liefde

  Jij pakt toch ook deze kans?  Ik kijk er waanzinnig naar uit om je te helpen

  Door de training van Amber heb ik binnen 3 weken mijn omzet verdriedubbeld

   

  Voordat ik begon met de training van Amber had ik een duur apparaat in de salon. Weinig klanten maakt hiervan gebruik met weinig omzet als gevolg.

  Dankzij Amber zie ik nu hoe ik met gemak naar € 100.000 euro per jaar groei of meer door minder te werken en vind ik verkopen zonder te overtuigen veel leuker en gemakkelijk.

   

  Francis Huidvisie

  Onze producten gaan als warme broodjes over de toonbank.

  Sinds de training van Amber verkopen we onze programma’s en diensten op een hele andere manier.

  Onze omzet en winst is verdubbeld

  Bianca & Mirella B &M

  Onze omzet en winst zijn verhoogd.

  We verkopen nu programma’s en mijn salon groeit hard

  Suzan Mulder

  Touch Of Beauty

  Hey Beauty!  Ik zie jou.  Ik begrijp jou. Je bent gestart met je eigen salon, omdat je mensen mooi wilt maken.

  Maar je wilt óók een goede boterham verdienen en goed betalende klanten aantrekken die investeren in jouw programma’s, jouw producten en jouw advies.

  En ik begrijp dat het ondernemerschap soms zwaar kan zijn. Dat je met onzekerheden kan zitten. Het gevoel dat je omgeving je niet begrijpt of kritiek op je heeft.

  Ik begrijp hoe pijnlijk het is als je omgeving niet meer in je gelooft, omdat je te weinig omzet draait.

  En ik weet wat voor grote impact dat kan hebben op je nachtrust en je de relaties om je heen.

  Ik begrijp ook hoe naar het voel, als je enorm veel geld hebt geinvesteerd in een apparaat, die je vervolgens GEEN omzet oplevert.

  Ik begrijp het en je bent veilig bij mij om dat toe te geven en hier verandering in te brengen

  Laat mij je naar de next level brengen, want ik geloof in jou sterke vrouw! of sterke man.  En ik ben hier voor jou, om  jou op een vrouwvriendelijke manier te helpen, coachen en te onderwijzen in het nieuwe ondernemerschap.  En ik ben ook vriendelijk voor mannen hoor :-), mocht je een man zijn die met zijn passie zijn zaak runt.  

   

  Ga je ook mee naar de Next Level?

  Een nieuw level van financiele overvloed

  Een level waarin je trots bent op je bedrijf

  Een level waarin je klanten aantrekt die je advies serieus nemen en alle producten afnemen, wat het ook kost

  Een level waarin je gaat ervaren dat jouw vrienden, familie en collega’s je bewonderen op een manier die je net als mijn klanten nog nooit hebt ervaren in je leven

  Een level waarin je vol zelfvertrouwen, kracht aan het stuur staat van je bedrijf en alleen nog maar kan groeien en bloeien, zonder harder te werken

   

   

  En JIJ kan dit ook!  Ik geloof daar heilig in!
  Ook als je op het platteland woont

  Ook als je nivea klanten krijgt

  Ook als je denkt dat jezelf dom bent  ( Ik geloof namelijk dat je slim bent)

  Ook al je denkt dat geld niet belangrijk voor je is ( serieus? zeg je dat ook tegen je klanten? en geef je daarom maar lekker veel weg, terwijl je zelf niets overhoudt aan het einde van de maand?)

  Ook als je  niet meer in jezelf gelooft en de hoop heb op gegeven

   

  En ook als je nu denkt, tjee wat een onzin ik heb al een geweldig bedrijf, maar toch zoiets hebt van’ ik wil ook verder groeien en vooral meer vrije tijd 

  En onderaan de streep meer netto winst overhouden

  Modules & Lessen in High End Ondernemen in De Salon Programma

  High End Huidverbetering
  Programma’s Maken

  High End Klanten Aantrekken

  Verkopen Zonder Te Overtuigen
  Met de Amber Da Silva Methode

  Programma' maken

  Je leert hoe je high end huidverbetering programma’s waar je klanten alleen maar ‘ Ja op kunnen zeggen

  1

  Klanten aantrekken

  Je leert hoe je high end klanten aantrekt die geld hebben voor jouw diensten en producten

  Verkopen vanuit Liefde

  Vervolgens ga je met de Amber DA Silva verkoopmethode aan de slag om je programma’s moeiteloos te verkopen tijdens je intakegesprekken

  24/7 toegang tot alle lessen 

   

  Levenslang toegang ook als er nieuwe updates zijn

  2 keer per maand online coachcall met Amber Da Silva Persoonlijk ( in groepsverband)

  In deze coachcalls help ik jou met alle vragen met betrekking tot het maken van jou programma’s en het verkopen van jou programma’s en gaan we aan de slag om eventuele blokkades te verwijderen.  Deze coachcalls zijn superwaardevol, want je leert iedere keer weer nieuwe dingen die ervoor zorgen dat je meesterschap krijgt over je vaardigheden

   

  Misschien geloof je niet dat dit voor jou is weggelegt

   

  omdat:  Je geen goedlopeden salond heb

  omdat jou klanten 30 euro al te duur vinden

  omdat je het druk druk hebt en geen tijd heb voor het volgen van een training

  omdat je nog niet gelooft dat je het kan

  Wat De Klanten van Amber Da Silva zeggen

   

  “Ik heb mijn omzet binnen 30 dagen verdubbeld. Mijn klanten vinden het super professioneel dat ik intakegesprekken voer

  en ik kom veel professioneler over

  Miriam van geel

  “Kak je hebt me te goed gecoacht Amber

   

   

  Anniek Engels

  “Na 1 consult met Amber had kreeg ik direct 25 nieuwe klanten die écht voor huidverbetering gaan

  Ank

  Amber Da Silva is bekend van o.a

  eeeeWat betekend het voor jou wanneer je:

  –> Een omzetverdubbeling binnen vier weken behaald?

  –> Wat betekent dat voor je bedrijf?

  —> Wat betekent dat voor jou?

   

  Durf jij net als je collega’s deze groeisprong te maken?  Ook al vind je het spannend?

   

  Begrijp ik,  ik help je en laat je niet in de steek.

  Kies jij voor een succesvol 2020 en de jaren hierna En een leukere toekomst dan je verleden?

  Een toekomst met een goedlopende zaak waar je trots op bent? Leuke klanten die goed betalen en investeren in huidverbeteringsprogramma’s?

  Ja, dan is dit programma zeker iets voor jou

  Meld je nu aan voor een gesprek met Amber om te kijken of dit programma’ geschikt is voor jou

  Veel Gestelde Vragen:

  Ja, ik wil graag meedoen, kan ik in termijnen betalen?

  Ja, dat kan.  Termijn betaling is echter duurder en gebeurd via automatische incasso.  Klik hier voor de betalingsopties.

  Krijg ik een ' niet goed geld terug' garantie?

  In dit exclusieve programma, krijg je geen ‘ niet goed geld terug garantie’  Ik ga er vanuit dat je een wijze en slimme ondernemer bent die volledige commitment heeft om te groeien naar de next level. Ik ga er ook vanuit dat wanneer, je ‘JA’ zegt tegen jezelf, omdat je wilt groeien met je bedrijf, dat je dat in volle bewustzijn doet.

  Mijn advies, implementeer alles, kom opdagen bij de online coachcalls en je gaat deze investering er minimaal uit halen.  Maar heel eerlijk je gaat je omzet gewoon verdriedubbelen deal?

  Volg je hart en ga ervoor.

  Ik kan niet aanwezig zijn op de trainingen of coachcalls

  Dat is geen probleem. Je krijgt je eigen online leeromgeving. Van alle trainingen en coachcalls krijg je do opname zodat je het op je gemak en in je eigen tijd terug kunt luisteren. Mocht je vragen hebben, dan kun je die ten alle tijden insturen per e-mail en dan behandel ik je vragen alsnog.  Dus vrijheid blijheid 🙂

  Kan ik mijn programma upgraden nadat ik de basis versie heb gekocht

  Ja dat kan. Stuur dan een e-mail naar info@amberdasilva.com

  Ik ben een starter, is het dan verstandig om mee te doen?

  Nee, wanneer je starter bent en je hebt nog geen e-mail lijst, geen doelgroep, geen klanten, of slechts een aantal, dan raad ik je aan om het programma : In 7 stappen een florerend bedrijf’ te volgen, zodat je eerste de juiste fundering hebt. Daarna kun je instromen in dit programma

  Ik wil graag 1 op 1 coaching. Is Dat Mogelijk?

  Natuurlijk! Echter heeft Amber Da Silva op dit moment een wachtlijst.

  Wil je persoonlijk gecoacht worden, zonder groep, dan vraagt dat een grote investering in geld, tijd, commitment en energie.

  Het voordeel van persoonlijke één op één coaching is dat je nog sneller resultaat bereikt, onbeperkte support krijgt, teamtraining en coaching, zodat je gaat snel gaat 100.000 euro of  groeien naar je eerste  een miljoen euro omzet per jaar of meer.  

  Je kunt je aanmelden voor de selectieronde via deze link