Al ruim 12  jaar werk ik online als internationaal high end Spiritueel Business  & life coach, Energiewerker, Healer, Trainer, Divine Alchemist en Mentor voor ambitieuze ondernemers die op alle gebieden van hun leven willen groeien.

Founder van de New Earth Codes, Nieuw Bewustzijn School, Nieuw Bewustzijn Coach Opleiding, Bouw een Florerend Bedrijf en The Innerart Of Business & Life Creation.

Ik ben een hooggevoelige empath, pioneer, rebel en vreemde eend in de bijt voor ‘normale’ mensen.  Ik doe de dingen in het leven precies andersom dan de ‘gewone’ mensen en onderwijs mijn cursisten en ondernemers hoe ze leven en ondernemen vanuit de 5D energie.

Altijd heb ik me een beetje een ‘gekkie’ gevoeld op deze planeet. Alsof ik vanuit een spaceship op deze aarde ben neergezet en het vanaf dat moment alleen moest uitzoeken.

Ik zie, voel, hoor en ervaar het leven heel anders dan de meeste mensen om me heen en vind vandaag de dag de hele 3D aarde onlogisch.

Mijn eerste dertig jaar waren pittig. In de artikelen en nieuwsbrieven of podcasts laat ik daar kleine stukjes over los, waarin ik praat over mijn levenservaringen als hsp’r, omgaan met depressies, burnout, angsten, misbruik tot aan het loslaten van familie en vrienden om vervolgens een internationaal bedrijf neer te zetten waarin ik compleet nieuwe diensten en opleidingen neerzet die nog niet eerder bestonden.

Iedere dag kom ik weer fascinerende dingen tegen die mij helpen om me verder te ontwikkelen, zodat ik nog meer mensen kan helpen om mentaal, emotioneel, bewust en spiritueel sterk door het leven te gaan. En ik combineer dit met ijzersterke sales, marketing en businessbuilding en teamtrainingen.

In de afgelopen jaren heb ik duizenden ondernemers geleerd hoe ze kunnen groeien naar hun eerste 100.000 euro omzet per jaar en ondernemers die groeien naar hun eerste miljoen.  Maar zulke resultaten zijn alleen maar het gevolg van het feit dat ik heb geleerd hoe de schepping in elkaar zit, hoe het menselijke lichaam en brein in elkaar zit en hoe de energie in elkaar zit.

Ik ben multigetalenteerd en naast HSP ook HB.

Ik leer je niet alleen de nieuwste marketing & verkoopstrategieën die bij deze tijd horen, maar ik kan ook energetische blokkades op quantum niveau zien die andere business coaches niet kunnen zien. Ik zie waar je energetische blokkades zijn in je bedrijf en in je vijftien dimensionaal energieveld van je fysieke en energetische lichaam en zo help en onderwijs ik mijn klanten hoe ze zichzelf gezond kunnen houden, zonder pilletjes.

Klinkt ‘vaag en zweverig’ he?  Of misschien toch bekend? Blijf doorlezen, ik zal je uitleggen wat ik doe.

Naast mijn talent voor marketing en verkoop kan ik exact zien wat jouw grootste blokkades zijn in je vijftien dimensionale energieveld, je onderbewustzijn, je bewustzijn, en hoger bewustzijn én in je bedrijf, want ik ben een Alchemist.

Deze blokkades kan ik met mijn Da Silva Methode, permanent verwijderen op alle lagen van je energieveld & je bedrijf. Op het moment dat ik je grootste blokkades permanent hebt verwijderd, download ik de beste strategy die JIJ nodig hebt, zodat je ook een gigantische flow van overvloed en geluk gaat ervaren en dit kun je terug lezen of horen mijn dankbare klanten.

Ik geloof dat elk bedrijf een unieke blauwdruk, ziel en energie heeft.  En laat jij nou nét je bedrijf zijn! 🙂

De mensen die je aantrekt binnen je bedrijf, zowel zakenpartners als medewerkers voegen allemaal hun energie aan jouw bedrijf.

 

En dit kan fantastisch uitpakken! Maar ook heel ongelukkig.

Daarom lees ik elke klant die één op één met mij samenwerkt helemaal tot op zielsniveau.

Vervolgens bedenk ik de beste strategieën die perfect passen bij JOUW ziel en jouw UNIEKE gaves en talenten.

Op deze manier wordt je niet in een ‘one size fits all’ hokje gestopt op het gebied van bedrijfsvoering, marketing en het leven van je eigen leven, maar ga jij JOUW missie leven en komt jouw verborgen potentieel naar de oppervlakte, zodat je moeiteloos gaat creëren en manifesteren, omdat jouw bedrijf helemaal in lijn is met WIE JIJ BENT.

Je zult ervaren dat je door minder te doen, meer gaat ontvangen en dat je relaties en gezondheid er op vooruit gaat.

Deze ondernemers zijn je voor gegaan

 

“Ik ben er inmiddels meer dan van overtuigd dat Amber ‘de waarheid’ in pacht heeft.  Uitgangspunten die voor velen van ons als ‘zweverig’ worden beschouwd zijn voor Amber zo klaar als een klontje en worden dat daarom ook voor jou.

Ze heeft mij geholpen grote stappen te zetten.“  Nancy Els de Jonge

“Amber is een coach waarbij je écht resultaat krijgt! Binnen 8 weken verkocht ik voor 100.000 euro extra aan programma’s”

Lees meer

Maartje van Loon

“Ik heb bij Amber de verkooptraining gedaan en dat is de beste die ik ooit heb gehad
Lillian Nelissen

“Mijn gezondheid, omzet en winst zijn er op vooruit gegaan”
Suzanne Mulder

Meer over Amber

Jou helpen om je permanent te bevrijden van je blokkades en te teachen hoe je je realiteit verandert, waardoor je diepste verlangens realiteit worden is mijn passie!

Ben jij toe aan het volgende hoofdstuk in je leven en/of bedrijf?

 

Heb je het gevoel dat je in een sleur bent belandt en dat je meer uit je leven wilt halen maar je weet niet hoe?

De wereld transformeert. Mensen worden steeds bewuster en krijgen een hoger bewustzijn. Dit gaat gepaard met grote veranderingen bij de mensen zelf. Dit uit zich vaak in klachten, angsten, je niet meer op je plek voelen en je los willen rukken van allerlei structuren. Dit heeft allemaal te maken met de verhoogde energie van dit moment en de collectieve shift naar de vijfde dimensie en hoger.

 

Wanneer je hier als ondernemer mee te maken heeft kan dit een behoorlijk impact hebben op je bedrijf. Jij bent tenslotte je bedrijf

 

 

   Change Your Reality

 

Elke minuut van de dag creëer jij je realiteit. Ik zeg vaak tegen mijn cliënten: “Alles is een illusie”.

Hoe jij de wereld ervaart is een gevolg van je gedachtes.

 

Pas je gedachtes aan. Verander je energie en ga datgene creëren waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

 

Of dat nu een bedrijf is of iets anders. Jij kunt ook een leuke LifeStyle creëren op je eigen voorwaardes.

Het is je geboorterecht om je gelukkig te voelen, in rijkdom te leven en in het leven te doen wat je leuk vind.

 

Toch zie ik veel mensen die ongelukkig, moe en depressief zijn.

Ze leven vaak het leven zoals dat wordt verwacht van de maatschappij en omgeving.

Huisje boompje beestje en vooral gaan voor de schijnzekerheid die het leven te bieden heeft.

Of ondernemers die ongelukkig zijn in de manier waarop hun bedrijf loopt, zoals hard werken, slechte gezondheid, drugsverslaving en nog veel meer.

Ze werken vaak uurtje factuurtje, hikken tegen het volgende inkomenslevel aan en ervaren geen voldoening in het leven.

Uitdagingen hebben we allemaal

Veel mensen gaan vaak onvoorbereid het ondernemerschap in. Ik heb me daar ook schuldig aan gemaakt met alle gevolgen van dien.

 

Door mijn eigen angsten en onzekerheid, en door het leven te leiden naar de verwachting van andere mensen liep ik compleet vast.

Als happy single met een hypotheek lag de druk erg hoog. Hierdoor kreeg mijn angst de overhand. Door mijn angst stagneerde mijn bedrijf en doordat alles stagneerde moest ik op een zekere dag bijstand aanvragen. Iets wat ik natuurlijk niet wilde.

 

Gelukkig wist ik dit te voorkomen en kon ik het roer omgooien. Binnen 4 weken na mijn bijstandsaanvraag realiseerde ik een tienvoudige omzet t.o.v het jaar daarvoor en brak ik internationaal door en nog steeds wordt ik wereldwijd geïnterviewd. Deze kun je hier terugluisteren.

 

Hoe heb ik dit voor elkaar gekregen leer o.a ook aan ondernemers die naar de verkeerde kant dreigen te gaan en met al mijn kennis en talent kan ik razendsnel resultaat boeken voor mijn klanten.

 

Kennisprobleem

 

Wanneer je bedrijf of leven niet loopt zoals je wilt dan heb je waarschijnlijk te maken met een kennis of implementatieprobleem

 

Effectief omgaan met stress, angsten, emoties kun je leren.

 

Je bedrijf laten groeien, kun je leren.

 

Het enige wat je hoeft te doen is te investeren in JEZELF.

In je persoonlijke, zakelijk en spirituele ontwikkeling.

Alleen dan maak je stappen en kun je je dromen gaan leven.

 

Over Amber Da Silva

 

In de afgelopen jaren heb ik duizenden ondernemers en particulieren mogen helpen om succesvol te worden.

 

  • Ondernemers die binnen 30 dagen hun omzet verdubbelen
  • Starters die naar hun eerste 100.000 euro toe groeide en ondernemers die groeien naar hun eerste miljoen euro omzet per jaar.
  • Gesproken voor groepen van 10 tot 350 ambitieuze ondernemers en online meer dan tienduizend
  • Ik heb in verschillende vakbladen gestaan en wordt wereldwijd geïnterviewd ( klik hier voor alle interviews) 
  • Reis de wereld over en heb een internationaal netwerk van zeer succesvolle ondernemers, mentors en coaches met wie samen leuke projecten opzet in binnen en buitenland.
  • Klanten meegenomen naar Ibiza voor een transformatieweek 
  • Ook ben ik de oprichtster van ht Nieuw Bewustzijn Coach programma en de Nieuw Bewustzijn School waarin je alle tools leert om te transformeren van 3D naar 5D met je bewustzijn
  • Ik leid diverse nationale en internationale communities tussen de 100 en 10.000 mensen via Social Media 
  • Elke maand geef ik gratis zoomsessies met de Nieuwe Aarde codes die ik maak om de mensheid en de wereld in een hogere frequentie te krijgen

 

Hiernaast komen er veel ‘nog niet’ ondernemers op mijn pad die ik begeleid op hun spirituele pad. Ze komen vaak langs met klachten zoals, burn-out, angsten en niet weten hoe ze de volgende stap kunnen zetten in hun leven en daarom heb ik speciaal voor hun het ‘ Innerart Of Life Creation’ Traject ontwikkeld waarbij je snel van je klachten afkomt en weer in je kracht komt te staan.  Meer informatie vind je hier.

 

Daarom heb ik besloten om een platform te maken waarbij ik trainingen aanbiedt op het gebied van Business & LifeSkills. Ik geloof er namelijk in dat jij alles in je hebt om jouw droomrealiteit te creëren. In mijn online academy kun je deze business & life skills leren.

 

Ik hou er van wanneer mensen zelfredzaam zijn. Onafhankelijk zijn en op die manier gaan doen waar ze gelukkig van worden. Al mijn kennis, levenservaring en de tools die mijzelf en mijn klanten hebben succesvol hebben geholpen komen hier samen.

 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bekijk dan mijn pagina diensten of neem contact op door een mail te sturen naar info@amberdasilva.com

 

Het leven gaat te snel om te blijven worstelen of twijfelen over je volgende stap. Het leven is NU dus leef je leukste leven.