Codes vanuit de Bron- Nieuwe Aarde Codes

We zitten in de grootste quantumsprong van het menselijk bewustzijn.

Wil je mee naar de nieuwe wereld?

Wil je mee naar het nieuwe bewustzijn?

Dan zit er maar één ding op.

Het innerlijke werk doen.

Gelukkig hoef je nooit meer in jarenlange therapie en eindeloze praatsessies te voeren.

Laat de Nieuwe Aarde Codes jou helpen en begeleiden, zodat jij je mooiste leven kunt leven.

Heb je last van blokkades en wil je hier op een versnelde manier aan werken? Wil je ondersteuning in je healingsproces, je ascensieproces en sneller doorbreken naar de next level?

Doe dan mee aan de pilot van de Nieuwe Aarde codes.

De Nieuwe Aarde codes komen vanuit de bron en helpen jou om weer perfect in balans te komen, blokkades te doorbreken, Je hart te activeren, zodat je je ware potentieel gaat leven vanuit je hoogste zelf.

Doordat JIJ in een hogere frequentie gaat leven, help je de aarde in haar ascensieproces en kun je als krachtige creator het leven creeren waar je écht naar verlangt.

In 5D komt alles gemakkelijker naar je toe en kun je in een paar seconden trauma’s permanent verwijderen met de nieuwe aarde codes en de 15D Clearingsmethode van Amber Da Silva

 

De aankomende 3 maanden kun je deelnemen aan de krachtigste en de meest zuivere clearings en activaties die op dit moment op de planeet beschikbaar zijn die je helpen tijdens je ascencieproces en je healingproces. Je gaat de nieuwe aarde codes ervaren mét en zonder prachtige (432hz muziek)

 

We starten op 22 juli 2022 om 20.00 uur. Op 8-8 maken we gebruiken van het leeuwen portaal, zodat je innerlijke kracht extra geactiveerd wordt en we eindigen op 22 -08 2022 met een geweldige nieuwe aarde code show én volledige 15D Clearing met de methode van Amber Da Silva.

We werken gezamenlijk aan belangrijke thema’s. Je krijgt de nieuwste codes te zien. Je ontvangt healings, clearings en informatie en boodschappen over de nieuwe aarde.  

Voor elke sessie kun je je opnieuw inschrijven dus je zit nergens aan vast.

De eerste sessie begint op vrijdag 22 juli 2022 om 20.00 uur. De sessies worden opgenomen en zijn 7 dagen beschikbaar.

Dit zijn de thema’s van alle sessies

Rijkdom & Overvloed

In deze maand gaan we samen met de nieuwe aarde codes aan de slag om blokkades op geld, zoals het armoede bewustzijn weg te halen, zodat je als een krachtige magnetische creator overvloed en rijkdom manifesteert in de nieuwe wereld.

Je krijgt een nieuwe kijk op geld en energie.

Je wordt ontvankelijker voor overvloed in alle vormen

En de overtuiging dat spiritualiteit en geld niet samen gaan, ga je definitief loslaten, zodat je vanuit jouw overvloed kunt delen en geven.

Ook werken we aan alle geloftes, contracten, overeenkomsten, beloftes, eden, vloeken en en negatieve belemmerde overtuigingen. We clearen deze op 15 dimensionaal level, zodat je uit verwachte en onverwachte hoeken geld gaat manifesteren

Online sessie op Vrijdag 22 July 2022 om 20.00

Leven vanuit je Hart en je innerlijke kracht ontwaken

In deze maand gaan we aan de slag met het ontwaken van je hart en tijdens de leeuwenportaal gaan we werken aan je innerlijke kracht

Veel mensen leven teveel vanuit hun hoofd en voelen niks. Mensen die vanuit hun hoofd leven zijn vaak mensen die projecteren, oordelen, vooroordelen en respectloos doen naar zichzelf en anderen.

In deze activatie gaan we je hart en DNA strand 4 openen, zodat je meer vanuit je hart gaat leven en het ook daadwerkelijk gaat voelen. De wereld kan wel wat meer liefdevolle mensen gebruiken die in hun kracht staan.

Ben je coach of healer, dan gaan tevens je healings krachtiger worden na deze clearing en activatie

Maandag 8 augustus 2022 om 20.00 uur

Multidimensionale Clearing & Sacred Tools om nog beter je energie te verankeren in de Nieuwe Wereld

Fundamentele Tools om je energie te versmelten met de Nieuwe Aarde

In deze sessie gaan we aan de slag om je energie schoon te maken van aanhechtingen, entiteiten, angsten, paniek en blokkades op 15 dimensionaal niveau en krijg je 2 fundamentele New Earth Geometrische Tools die je helpen om nog beter te gronden in de nieuwe wereld, zodat je je energie schoon en hoog kunt houden.

Hierdoor krijg je minder last van de heftige acsensiesymptomen die momenteel gaande zijn en blijf je rotsvast overeind staan in uitdagende tijden

Vrijdag 22 Augustus 2022 om 20.00 uur

Na elke clearing krijg je de tijd om de hoge energie te integreren.

Drink veel water tijdens en na elke sessie.

Deze pilot word verzorgt door Amber Da Silva

Amber Da Silva is internationaal en nationaal een business mentor voor dienstverleners. Ze onderwijst het nieuwe ondernemerschap vanuit de 5D dimensie en het Nieuwe Bewustzijn.

Ook is Amber life coach, trainer, spreker & divine alchemist. Ze cleart op vijftien dimensionaal level blokkades waardoor ondernemers en particulieren hoog in frequentie komen, zodat ze gemakkelijker naar het volgende level kunnen groeien.

Hiernaast is ze de creator van de Nieuwe Aarde Codes, De Nieuw Bewustzijn School, De Nieuw Bewustzijn Coach Opleiding en verschijnt ze regelmatig in vakbladen en magazines zoals de Viva en de Libelle.

De tijd is NU om nog meer mensen mee te nemen naar het Nieuwe Bewustzijn en de Nieuwe Aarde.

Samen maken we het verschil en dat begint bij jezelf.

Wil je verder evolueren en vind jij het jezelf waard om in jezelf in te investeren?

Wil je krachtiger in je energie staan en écht het verschil maken in deze wereld?

Doe dan mee met de pilot van de Nieuwe aarde codes.

 

De investering in jezelf

De waarde van één persoonlijke sessie met Amber is 497 euro ex btw.  Je mag nu gebruiken maken van het verjaardagsaanbod van 75 euro ex btw per keer. ( Groep sessie)

Je bespaard 22,50 euro wanneer je je aanmeld en betaald voor alle drie de trainings en clearings in 1 keer.

Bij aanmelding voor 3 sessies in 1 keer krijg je toegang tot de online leeromgeving van Amber Da Silva en heb je 1 maand toegang tot de replays.

Bij betaling per keer heb je zeven dagen de tijd om de replay te bekijken. 

Meld je nu aan voor dit unieke en eenmalige aanbod. Bij inschrijving betaal je Per Persoon. Indien je met twee personen mee wilt doen, jij en je partner bijvoorbeeld, dan kies je optie 3.

Je betaald dus twee tickets met korting en vermeld beide namen, want we stemmen ons alleen af op de actieve deelnemers met commitment die een bijdrage willen leveren aan de nieuwe wereld.