The Innerart Of Business & Life Creation

Interviews met Amber Da Silva

Hieronder kun je de online interviews beluisteren over het werk van Amber Da Silva met zeer bijzondere en talentvolle ondernemers/interviewers. Zij interviewen allemaal bijzondere mensen met kennis over de nieuwe wereld.

Podcast Zon in je leven van Astrid Davidson. Op genomen in 2020. In deze podcast deel ik hoe ik van bijstandsniveau naar een winstgevend bedrijf ben gegroeid.

Ik deel mijn werkervaring in het verleden aan boord van cruiseschepen en vertegenwoordigester in diverse bedrijven en de moeilijke stap ik die moest maken om een nieuw leven te creeren.

Ook deel ik veel over mijn struggels,  Het helen van Narcistisch misbruik , de huidige wereldsituatie en wat ik al elf jaar aan het doen ben. Wie goed luistert gaat veel ‘ golden nuggets’ horen. Veel luisterplezier.

www.zoninjeleven.nl

Youtube kanaal ‘Generation Of Creation’ van Reijer. Superleuk kanaal voor Starseeds, Lichtwerkers, Indigo’s. Bekijk hier het interview over Geometrie, De Nieuwe Aarde Codes en het Nieuwe Bewustzijn 

Youtube kanaal ‘ Spiri – Praatjes’ met Melissa Hoogeveen

Enlightened Empowerd Evolved

Klik hier voor offline Media Intervieuws