In 7 stappen een florerend bedrijf

*** Online programma voor dienstverleners, zoals coaches, therapeuten, schoonheidsspecialisten, trainers etc.**

Tijdelijk 40% korting!

 

Ben jij een ambitieuze dienstverlener of starter en wil je graag:

 • Een bedrijf met een consistent en voorspelbaar inkomen?
 • Meer verdienen terwijl je minder uren werkt?
 • Goed betalende klanten aantrekken als een magneet?
 • Een duidelijk aanbod van je diensten en producten?
 • Betere verkoopgesprekken voeren?
 • 24/7 klanten werven, ook als je NIET werkt?

Voor veel dienstverleners is dit de keiharde realiteit: Ze verdienen te weinig, trekken amper goedbetalende klanten aan en verliezen het vertrouwen in zichzelf en hun bedrijf.

De grootste uitdaging is om een consistente stroom inkomen te generen en goedbetalende klanten te werven.

Waarschijnlijk had je heel wat anders voor ogen toen je voor jezelf begon. Je droomde van een goedlopend bedrijf, maar je de klanten stonden allerminst voor je deur toen je en daardoor verdien je te weinig of niets. 

Veel ondernemers beginnen hun onderneming ZONDER ondernemersvaardigheden, marketing & sales skills.

En dat is net zoiets als autorijden zonder eerst je rijbewijs halen. Je probeert van A naar B te komen, maar je weet niet HOE en eigenlijk doe je maar wat, in de hoop dat je het gaat overleven.

Herkenbaar?  Dit is doodzonde.

De mensen die je kunt helpen wachten op jou! En jij verdient ook een LEUK leven toch?

De meest voorkomende problemen van dienstverlenende professionals zijn:

 • Ze hebben te weinig klanten en leven daardoor onder de armoede grens (soms jarenlang)
 • Ze hebben te weinig ondernemersvaardigheden
 • Ze doen te weinig aan marketing, omdat ze daar een hekel aan hebben
 • Ze durven geen hoge prijzen te vragen en producten te verkopen
 • Hun werk en inkomen zijn onvoorspelbaar. De ene keer hebben ze het heel druk, de andere keer is het te rustig en verdienen ze te weinig met als gevolg een hoop ellende
 • Ze verliezen het vertrouwen in zichzelf, willen opgeven en hun omgeving heeft ook geen hoop meer op een geslaagde onderneming
 • Na veel stress en slapeloze nachten vol angst overwegen ze toch maar weer terug te gaan in loondienst.

 Gelukkig kan het ook anders! Stel je voor dat je situatie zo is:

 • Je trekt klanten als een magneet aan
 • Je verkoopt moeiteloos je producten & diensten
 • Je verdient een zeer goed & voorspelbaar inkomen
 • Je kunt sparen voor leuke vakanties of investeren in nieuwe kennis om te groeien
 • Je krijgt weer zelfvertrouwen en zin in je onderneming en vertrouwen in een goede toekomst.

Wat is er voor nodig om dit te bereiken? Er zijn drie oplossingen:

1. Maak van je passie een winstgevend bedrijf

Om op de lange termijn rendabel EN gemotiveerd je werk uit te oefenen, is het van belang om je salon of praktijk met je diensten tot een echt bedrijf te ontwikkelen. Succesvolle ondernemers weten hoe ze systemen kunnen toepassen om te zorgen voor een continue klantenstroom en groei van hun inkomen. Wanneer je deze fundering hebt kun je jaar in uit groeien en bloeien

2. Ontdek simpele manieren om je diensten en producten te vermarkten en te verkopen

Het geheim van de succesvolle ondernemer is – behalve een flinke dosis doorzettingsvermogen – kennis en vaardigheden op het gebied van marketing en verkoop. Iedere keer blijkt dat de meest succesvolle ondernemers niet degenen zijn met het meeste vakmanschap of talent. Het zijn degenen die goed zijn in marketing en verkoop en de nodige ondernemersvaardigheden hebben geleerd.

3.Kies succesvolle mentors die je begeleiden. Je hoeft het niet alleen te doen!

Succesvol worden en blijven is in je uppie ontzettend moeilijk en onnodig. Kies mentoren die zelf aantoonbaar succesvol zijn en winstgevende bedrijven hebben, en die je kunnen leren hoe je ook zelf succesvol kunt zijn.

Dit is wat mijn online cursus “In 7 stappen een florerend bedrijf” voor jou gaat betekenen!

Dit online programma kun je op je eigen tempo bestuderen en in dit programma leer ik jou de 7 belangrijkste stappen die nodig zijn om een succesvol & een florerend bedrijf neer te zetten, waarmee je een goed inkomen kunt verwerven en met gemak goed betalende klanten op je afkrijgt.

Je gaat een gezonde fundering opbouwen, zodat je bedrijf staat als een huis.  Hierdoor kun je elk jaar verder groeien en bloeien met je prachtige bedrijf

Om de drie dagen krijg je een mailtje met telkens een nieuwe les. Je kunt dus meteen met het geleerde aan de gang – voor iedereen die niet langer wil wachten om snel klanten te vinden!

Ook kun je besluiten om er later mee aan de slag te gaan, je laat dan gewoon de mailtjes in je mailbox staan en je hebt sowieso altijd toegang tot alle modules.

 

In het programma doorloop je de volgende 7 stappen:

1. Hoe je een winstgevende doelgroep kiest en je expert status verhoogd – waarmee je jezelf onderscheidend profileert, opvalt en mensen op je aantrekt als een magneet

2. Hoe je je een onweerstaanbaar aanbod van diensten creëert voor je klanten én winstgevend voor jou.

3. Hoe je 24/7 klanten werft met behulp van internet. Klanten krijgen is geen mysterie, leer wat werkt om ze te krijgen, in een voortdurende stroom

4. Hoe je een winstgevend verdienmodel ontwikkelt – ontdek het geheim om je omzet te verhogen. Het is veel simpeler dan je denkt.

5. Hoe je een emailnieuwsbrief (ezine) maakt en een mailinglijst opbouwt om je klanten moeiteloos te bereiken en met gemak meer diensten en producten verkoopt.

6. Hoe je wervende teksten kunt schrijven, die je lezers enthousiast maken en triggeren tot actie om diensten bij je af te nemen

7. Hoe je op een professionele & integere manier verkoopgesprekken voert, vanuit verbinding met je client en waarmee je voor 95% altij een “JA” krijgt op je aanbod.

Reacties van deelnemers

Ine Huidspecialist: “Mijn omzet is 1,5 keer verdubbeld ten opzichte van vorig jaar en mijn mindset is veranderd”

Voordat ik meedeed aan het online programma ‘ in 7 stappen een florerend bedrijf’  wist ik weinig tot niets van marketing.

In ons vak leer je niets over bedrijfsvoering. Je hebt misschien wel een bedrijf, maar een echt bedrijf heb je pas als je marketing goed op orde is. 

Ik wilde graag meer kennis verwerven over hoe je eenbedrijf rendabel maakt en hoe je goede marketing voert. Ik had meer handvatten nodig.

Na de training is mijn omzet maar liefst 1,5 keer verdubbeld ten opzichte van vorig jaar en ik verkoop nu pakketten.

Mijn mindset is verandert en ik heb nu veel meer focus op mijn bedrijf en doelstellingen. Hierdoor is het veel leuker geworden om te ondernemen.

Deze training is een echte aanrader want je gaat ontzettend veel leren. Het is niet alleen een verrijking voor je bedrijf maar ook voor jezelf als persoon. Je krijgt veel inzichten, meer zekerheden en praktische toepasbare stappen die je meteen in de praktijk kunt brengen.

Eigenlijk alleen maar positieve dingen!

Investeren in jezelf is ontzettend belangrijk omdat het je echt veel meer oplevert en je als persoon groeit in je ontwikkeling.

Nu heb ik echt veel meer voldoening en vertrouwen in de toekomst”.

Ine Peters  www.natuurlijkmooi.nl

Hierbij wat je krijgt als je deelneemt:

7 lessen in de combinatie video en audio van 60 minuten.

Het programma omvat 7 audio-sessies van 60 minuten. In deze audioseminars van 60 minuten krijg je essentiële nieuwe ideeën, praktische informatie en tips over de 7 stappen om je bedrijf op te bouwen. Deze audiobestanden kun je op je MP3-speler laden of gewoon via je computer beluisteren, op het moment dat jou uitkomt.

Schriftelijk materiaal bij iedere les
Iedere les wordt begeleid met een Powerpoint in PDF of een video voor maximale kennisoverdracht.
Hierdoor kun je het maximale halen uit iedere trainingsmodule en meteen met het geleerde aan de slag.

Kant-en-klare templates & checklists
Bij iedere les krijg je kant-en-klare templates, uitgewerkte voorbeelden en checklists tot je beschikking. Dit gaat je enorm veel tijd schelen! Je neemt eenvoudigweg formats over die aantoonbaar in de praktijk werken. Verspil geen tijd om zelf het wiel uit te vinden!

Video (screencast) van alle audio-lessen
Van alle lessen bevindt zich ook een video-opname op de website. Dit is voor de visueel-auditief ingestelde cursisten: je leert zowel via het oor als het oog, zodat de informatie lang blijft hangen.

Bij mijn klanten heb ik gemerkt dat ik veel zekerder overkom en ze vragen veel meer mijn advies over hun huid”.

Voor de training zat ik een beetje vast. Ik wist niet hoe ik meer klanten naar mijn website kon krijgen en email adressen  kon binnen halen.

Door de training heb ik eindelijk gedurfd om een zakelijk Facebook pagina te laten maken en een e- book te maken.

Ik wist voorheen niet hoe ik een e-book moest maken en hoe ik Facebook kon gebruiken. Ik vond het beide leuk om te maken en dit was zeker niet gebeurd als ik de online training niet had gevolgd.

Ik heb de training zeer positief ervaren en zou het zeker aanraden. Ik heb heel veel geleerd hoe ik naar mijn zelf kan kijken wat en hoe ik dingen anders kan aanpakken.

Als ik iets wil doen, ga ik weer door de informatie uit de training om te kijken hoe ik het kan aanpakken, waar ik rekening mee moet houden”.

Enid Philips
www.salonprosperity.nl

Bonussen t.w.v 594 euro

 1. Snelcursus over automatische e-mail marketing- ontdek hoe je op de juiste manier je e-mailmarketing opzet, zodat je klanten aantrekt als een magneet
 2. Een header ontwerpen- Leer hoe je zelf een eenvoudige maar mooie header maakt met een gratis programma
 3. Activiteiten werkblad om gefocust te blijven
 4. Extra modules om de stof nog gemakkelijker te maken
 5. Je klanten avatar maken
 6. Implementatie/coachsessie met Amber Da Silva persoonlijk, zodat je al je vragen kunt stellen

Het online programma wordt begeleidt door Amber Da Silva. Wie is Amber?

Amber Da silva is Internationaal Gecertificeerd Spiritueel Business Coach, Life Coach, Trainer, Spreker & Alchemist en New Earth teacher.

 

In de afgelopen tien jaar heeft ze honderden zo niet duizenden dienstverleners geholpen om naar hun eerste 100.000 euro per jaar te groeien en aan gevorderde ondernemers leert ze hoe ze groeien naar de next level en verschijnt ze regelmatig nationaal en internationaal in de media.

Voor Wie is dit Programma bedoeld?

In 7 stappen een florerend bedrijf’ is bedoeld voor alle dienstverleners zoals schoonheidsspecialisten, coaches, therapauten, healers en starters.

Het programma sluit het meeste aan als je in de volgende situatie zit:

 • Je bent starter en wilt meteen een vliegende start maken
 • Je hebt al jarenlange ervaring en wilt nu van je hobby een echt bedrijf maken
 • Je wilt je kennis op gebied van ondernemerschap verfijnen
 • Je hebt nog geen continue stroom aan klanten
 • Je vind verkopen moeilijk
 • Je staat open voor nieuwe kennis en ideeën

Dit is wat je krijgt als je investeert in jezelf en je bedrijf:

 •  7 super waardevolle modules met audiolessen en video’s over klanten werven en je aanbod maken.
 • templates & checklists, zodat je alles gemakkelijk kunt implementeren
 • Snelcursus over e-mailmarketing
 • E-book: Kies je doelgroep en werf gemakkelijk klanten
 • Je unieke klanten avatar creëren
 • Schriftelijk uitleg en powerpoint pdf’s
 • 1 telefonische implementatiesessie met Amber Da Silva persoonlijk van 30 minuten t.w.v 297 euro, zodat je het geleerde daadwerkelijk gaat toepassen

Investering in jezelf en je bedrijf

De totale investering van dit online programma inclusief de bonussen is €1297, en is volledig aftrekbaar als scholingskosten. Hierdoor betaal je  minder inkomstenbelasting

Tot 31 december 2021  kun je gebruik maken van dit aanbod voor slechts €497,- ex btw en kun je aftrekken als scholingskosten

Veel gestelde vragen

Q: Ik heb nu geen tijd om deze cursus te implementeren. Moet ik het dan wel doen?

A: Geen probleem, maak gebruik van het aanbod. Je kan alles op eigen tempo bestuderen. Als je geen tijd hebt, dan laat je de lessen gewoon staan.