Het Nieuwe Gronden voor dienstverleners en hooggevoelige mensen

Ben je gevoelig voor de energie van andere mensen of het collectief? Ervaar je vaak onrust in je hoofd en vind je het last om te gronden?

Tijdens ons ascensieproces worden de frequenties op aarde steeds hoger.

Veel mensen ervaren dat ze ongegrond door het leven gaan en raken snel onwel door alle verstoringen in de energie. Of elkaars energie.

 (Partner, clienten, mensen in de stad)

Misschien heb je ooit eens een schumanntraining gedaan, maar heb je het gevoel dat er iets ontbreekt of je vindt het een uitdaging om het dagelijks toe te passen.

Dat wat ontbreekt zijn 3 codes die je in je energieveld mag toevoegen, zodat je een goede verbinding hebt met het elektromagnetisch veld van de aarde en de bron. Ontdek de krachtige codes in deze workshop en ga ervaren hoe fit en vitaal je weer wordt.

Mocht je vorig jaar de New Earth Codes verjaardagsactie hebben gedaan, dan krijg je maandag een extra toevoeging op wat je al hebt geleerd.

Ontdek in deze krachtige workshop hoe je je zuiver verbindt met de bron en hoe je met behulp van de Nieuwe Aarde codes nog meer gegrond wordt waardoor je:

 

  • Meer rust ervaart
  • Meer Energie krijgt
  • Een betere gezondheid
  • Een helder hoofd

Door het nieuwe gronden te leren krijg je minder last van ascensieklachten in je dagelijks leven en profiteer je van een hogere energie.

In deze live workshop krijgt je clearings, activaties en de nieuwste codes, geactiveerd in je energieveld, die je elke dag met gemak en plezier kunt toepassen zodat je beschermd bent voor lagere frequenties en zelf hoog in de energie blijft.

Van 111 euro nu voor 47 euro, levenslang toegang

Datum: 31 Juli om 20.00 uur via Zoom

Ja ik meld me NU aan door hier te klikken