The InnerArt Of Business Creation’.

   Bij Amber krijg je écht resultaat!

“Binnen 2 dagen had ik meer dan 40.000 euro aan programma’s verkocht en binnen 8 weken tikte ik de 100.000 euro extra omzet aan!”

Voordat ik meedeed aan the Innerart Of Business Creation zat ik een beetje vast.  Ik had veel ideeën waar ik met mijn bedrijf naar toe wilde groeien, maar ik wist niet hoe ik dat kon neerzetten. 
 
Ik merkte dat wat omzet betreft een inkomensplafond en dus de max had bereikt.  Er zat weinig groei meer in mijn salon. 
 
Ik merkte ook dat er wat klanten wegvielen en dat er niet genoeg nieuwe klanten bij kwamen .
 
Mijn agenda had af en toe gaten met als gevolg dat ik niet meer lekker in mijn vel zat, omdat ik me zorgen maakte.
 

Hierdoor ging ik vanuit paniek en stress actie ondernemen met weinig resultaat en voldoening als gevolg.

Ik verlangde heel erg naar iemand die gespecialiseerd was in het ondernemerschap en die mij zou helpen om mijn droomdoelen waar te maken.
 
Toen ben ik me gaan verdiepen in coaches die ook gespecialiseerd zijn in de beautybranche
 
Ik heb gesproken met leveranciers en mijn collega’s . Ik heb veel namen gehoord, waaronder ook coaches waarbij men veel investeerde en waarbij die collega’s geen resultaat kregen.
 
 
En dan krijg je al snel dat mensen zeggen: ‘ Coaches hebben mij veel geld gekost,  maar weinig oplevert” en als je daar naar luistert geloof je natuurlijk nergens meer in.
 

Totdat ik de naam  ‘ Amber Da Silva’ te horen kreeg. Dé coach die ondernemers écht helpt naar resultaat!

 
Het waren mijn collega’s die mij op Amber attendeerde en die al eerder met Amber een traject hadden gevolgd of nog steeds volgen, jaar in en uit.
 
Zij waren allemaal zo enthousiast en toen heb ik de stap gezet om met Amber contact op te nemen
 
 

De belemmering die mij tegenhield om met Amber in zee te gaan was het bedrag dat ik moest investeren in mijzelf en mijn bedrijf.  Daarbij zeiden mijn collega’s dat Amber een spiritueel business coach is en dat was niet bepaald mijn ding.  

Maar toch,

 

Je weet dat je iemand in de hand wilt nemen, want je kan onmogelijk alles  alleen doen en uitzoeken.

Je weet ook dat investeren in je bedrijf niet alleen tijd en energie kost, maar ook geld. Dat is ook logisch en ik had van collega’s ook gehoord dat het best wel een grote investering is in jezelf. ‘ Dus houd hier rekening mee’ zeiden ze.

 
Toen Amber het bedrag noemde wat ik in mezelf mocht investeren voor mijn groei, was het behoorlijk schrikken.
 
En dan ga je dat delen met je partner, ouders en boekhouder en dan krijg je heel snel te horen dat het belachelijk is en dat je het vooral NIET moet doen.  
 
Ze zeiden: ‘Het is maar een coach’
 
 
In onze branche denken ze altijd: ‘ Een apparaat daar ga je geld mee verdienen’, maar zoals Amber me geleerd heeft:  Als je daar geen goede strategie of tactiek voor hebt, en je weet niet hoe je hier klanten voor werft, dan ga je er niets uit halen en zit je uiteindelijk aan de de grond volg met angst en zelftwijfel.
 
 
Dus heel veel mensen zeggen:  ‘Zo’n bedrag voor coaching, je bent gek en dat verdien je niet terug’. Echter zeggen zij dat vanuit onwetendheid en vastgeroeste overtuigingen.
 

Gelukkig sta ik erg nuchter in het leven en blijf ik altijd dicht bij mezelf. Mijn collega’s, die net als ik échte ondernemers zijn, hadden met Amber wél grootste resultaten bereikt en ik wilde dat ook!

Ondanks dat ik een paar nachten wakker had gelegen en vragen aan mezelf stelde, besloot ik toch te investeren in mezelf en mijn bedrijf via Amber, want mijn verlangen om te groeien was groter dan mijn angst om te investeren.


Ik verdien succes en wilde er écht voor gaan.

Heel eerlijk, zoals ik hiervoor ook aangaf , toen ik hoorde dat amber ’spiritueel business coach is’…  ik had hier helemaal niets mee!
 
Ik had nog nooit spirituele dingen gedaan als meditatie en energetische clearings om blokkades in jezelf weg te nemen. 
 

Het was voor mij veel te zweverig gedoe, maar door het gesprek met Amber, wat ze heel down to earth bracht, want dat is ze ook, besefte ik, dat ik toch het gevoel had dat er een kern van waarheid in zat.

Ik besloot dat ik mezelf helemaal zou geven aan Amber. Ik nam mezelf voor dat ik haar advies, training en coaching tot in detail zou gaan implementeren.

 

Al was het alleen al om de investering. Ik dacht: “Ik ga gewoon doen wat ze zegt. Dan heb ik dat in ieder geval geprobeerd.”

En wat kon ik na 8 weken, na de samenwerking met Amber al zeggen?  

 

Wat Amber je leert werkt écht!

 

 

“Binnen 2 dagen had ik meer dan 40.000 euro aan programma’s verkocht en binnen 8 weken tikte ik de 100.000 euro extra omzet aan!”

 

Direct nadat ik met Amber in zee ging kwamen er nieuwe kansen op mijn pad. 

Ik leerde groter te denken en ging mijn aanbod uitbreiden. Ook besloot ik om het aanbod in lichaamsverzorging mee te nemen in de salon.

 
Na een aantal gesprekken met Amber besloot ik, naast het programma ‘The Innerart Of Business Creation’ te investeren in een vetbevriezing apparaat en dit mee te nemen in het businesscoachtraject, zodat ik het meteen goed  strategisch neer kon zetten in de markt.
 
Amber bedacht de strategie voor de lancering, ik implementeerde alles wat ik leerde tot in de puntjes .
 
En daardoor verkocht ik tijdens onze lanceringsweekend in twee dagen voor 40.000 euro aan nieuwe programma’s. 
 
Had ik alleen geïnvesteerd in apparatuur zonder de coaching  van Amber dan had ik nooit die extra ton kunnen omzetten. 
 

Naast dat ik van Amber leerde hoe ik zeer goede programma’s kon maken, hebben we ook een intake protocol ontworpen speciaal voor mijn salon waarmee we heel gemakkelijk onze programma’s konden verkopen.

Amber haalde  vervolgens energetisch blokkades bij me weg, ze veranderde mijn mindset, trainde mij en het personeel en toen begon het succes en de overvloed écht te stromen!  

 
Ik kon er dus niet meer omheen dat wat voor mij als zweverig klonk, toch werkte.
Binnen 8 weken tijd hadden we voor 100.000 euro aan programma’s verkocht .
 
Mijn enorme investering in de bodywizard en het coachtraject met Amber samen had ik in éen klap  ruimschoots terugverdiend met winst.
 
Ik ben Amber Da silva zo dankbaar, want naast deze hoge omzet, heb ik nog veel meer gemanifesteerd in slechts 6 zes maanden tijd:
 
Amber heeft me anders laten denken, waardoor ik nu anders in het leven sta en het ondernemerschap leuker ben gaan vinden.
 
Ik ben veel meer zelfverzekerd geworden en heb veel meer helderheid in waar ik naar toe wil, wat belangrijk is voor mij en hoe ik dat ga aanpakken.
 
Doordat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen en in de flow zat, kon ik op vakantie in Ibiza nog meer klanten aantrekken.
 

Ik besloot spontaan een filmpje op het strand op te nemen en knalde die meteen online. Ondertussen had ik de focus op de oefening die Amber mij leerde. 

En toen begon the magic!

 

Mijn werkneemster wist niet wat er gebeurde en belde me op om te vragen wat ik had gedaan op vakantie, want de mailbox ontplofte met aanvragen voor mijn nieuwe programma’s.

Ik ben rustiger in mijn hoofd geworden, waardoor ik meer innerlijke rust ervaar en meer vertrouwen heb in het ondernemerschap en in de toekomst van mijn bedrijf.

Ook ben ik ook al 3 keer op vakantie geweest wat ik hiervoor nog nooit had gedaan. Ik gun mezelf veel meer, wanneer ik ga shoppen voor kleding en tassen
 

Ik ben inmiddels ook zwanger van mijn tweede kindje , wat ik heel graag wilde na mijn miskraam.

 

Ik ben met collega’s naar Marrakech gegaan en ik ben vooral, naast het ondernemerschap en mijn hoge omzet ook op het gebied van spiritualiteit en bewustzijn gegroeid.  

Ik ga niet meer zo snel bij de pakken neer zitten en Amber heeft me echt laten inzien dat wat ik wil dat het ook gebeurt en daar ga ik nu ook écht voor.

 
Ik heb veel meer vrije tijd gekregen om écht van het leven te genieten, terwijl ik meer omzet ben gaan genereren en veel meer met dankbaarheid in het leven sta.
 
En dit heb ik allemaal gerealiseerd binnen zes maanden tijd met ‘maar een coach’ 😉 en mijn eigen inzet

 

Ik moet nu mijn personeel uitbreiden en ondanks dat mijn groeiproces een nieuwe uitdaging is, heb ik zoveel vertrouwen in de toekomst dat ik weet dat ik alles nu aan kan.
 
Ik kijk er naar uit om weer verder te gaan met Amber en van 2019 weer een topjaar te maken waarin ik kan gaan genieten van mijn gezin, mijn vrije tijd en het realiseren van mijn volgende dromen.

 

Maartje Van Loon

Apprenza High End Salon

Moeiteloos trok ik klanten naar me toe en verkocht ik 35 Vip dagen en 8 groepsprogramma’s waarvan de deelnemers ook weer instromen in andere programma’s.

 Dit heeft me meer dan 200.000 euro extra omzet opgeleverd, zonder harder te werken maar juist zachter en slimmer.

 

Voordat ik The Innerart of Business Creation bij Amber volgde was ik als ondernemer vooral erg druk, ongestructureerd aan het werk met als gevolg weinig resultaten.

Ik deed wel de dingen die ik leuk vond, maar Ik rende van doel naar doel, zonder een duidelijke strategie of plan.

Ik was meer chaotisch bezig, had geen structuur en daardoor stroomde het niet.

 

Ik was net als veel mensen opgegroeid met het idee dat je altijd maar hard moet werken

Totdat ik van Amber het Nieuwe Bewustzijn leerde en waarom je door minder te doen veel meer kan bereiken.

Ik leerde om meer structuur en focus aan te brengen en van binnenuit te werken.

 

Hierdoor kreeg ik veel meer plezier in het ondernemerschap, meer zelfvertrouwen en durfde nieuwe dingen te ondernemen.

 

Ondernemen vanuit de nieuwe energie in combinatie met de krachtige manifestatie technieken die ik leerde, zorgde ervoor dat ik in eerste instantie verbaasd was en daarna en blij verrast!

Opeens ging alles weer stromen

 

Moeiteloos trok ik klanten naar me toe en verkocht ik 35 Vip dagen en 8 groepsprogramma’s waarvan de deelnemers ook weer instromen in andere programma’s. Dit heeft me meer dan 200.000 euro extra omzet opgeleverd, zonder harder te werken maar juist zachter en slimmer.

Ik beveel het mentortraject ‘ The Innerart Of Business Creation zeker aan.

Het programma ging in een snel tempo, maar dat werkte heel goed voor mij. Knop om zetten en gewoon gaan.

Ik ben Amber dankbaar want ik zie en ervaar nu dat ondernemen echt leuk kan zijn.

Naast de marketing en sales skills die ik van Amber heb geleerd, heb ik de juiste tools gekregen om meer energie te krijgen en daardoor sta ik ook volledig in mijn kracht.

Ik heb in een half jaar tijd zoveel van Amber geleerd dat ik dacht Wauw!

De omslag die ikzelf heb gemaakt vanuit het mannelijk en maar doorgaan, naar het Nieuwe Bewustzijn waar Amber me heeft gebracht, dat wil ik ook aan andere mensen leren, want ik zie zoveel mensen onnodig struggelen.

Ik ben Amber ontzettend dankbaar voor alle resultaten die ik heb gekregen en daarom heb ik me ook ingeschreven tot de opleiding tot Nieuw Bewustzijn Coach

Laura van Nisselrooij
www.lauravannisselrooij.com

“ Binnen 4 weken na de training van Amber heb ik mijn omzet verdrievoudigd en Amber is de eerste coach die bij mij de knop heeft omgezet”

 

Voordat ik meedeed met de Vip Dag ‘ Verdubbel je omzet binnen 30 dagen’  ervoer ik stagnatie in mijn salon.

Ik had een prachtig apparaat voor huidverbetering wat een flinke investering was, maar ik haalde er onvoldoende klanten uit en mijn huidige klanten gingen er ook niet mee aan de slag.

Ik had meer inkomsten nodig, want naast mijn huidige kosten moest ik ook het apparaat afbetalen. 

Ik wist niet hoe ik de juiste klanten kon bereiken die wilde investeren in deze high end behandelingen.

Via mijn collega’s kwam ik in aanraking met Amber en hoorde dat Amber een coach is die wel resultaat geeft.

De investering die ik bij Amber wilde doen was behoorlijk hoog, waardoor ik uiteindelijk voor de vip dag heb gekozen met 4 weken begeleiding.

Tijdens de Vip dag kwam ik erachter dat het hele ondernemerschap minder moeilijk is dan ik dacht en alles met de juiste mindset begint. Daarin heb ik tijdens de dag echt een shift gemaakt, waardoor ik nu veel meer vanuit ontspanning onderneem ipv krampachtig te ondernemen

Tijdens de vipdag hebben we programma’s en kuren gemaakt tussen 500 en 6000 euro. 

Ik dacht echt: “Dit gaat niemand doen”

Maar binnen een week na de training van Amber had ik ineens weer een vrij volle agenda.  

Mensen namen vanzelf weer contact op en kochten daadwerkelijk mijn nieuwe programma’s. 

Binnen 4 weken heb ik mijn omzet verdriedubbeld en sta ik heel anders in het ondernemerschap

Nu ik voel  en weet  ik dat ik ook 100.000 euro kan bereiken in 1 jaar, geeft mee veel voldoening en innerlijke rust

Ik ben Amber dankbaar omdat ik al eerder een business coach heb gehad, maar Amber is de eerste coach die de knop bij mij heeft omgezet, waardoor ik écht resultaat heb behaald.  

Het ging bij Amber niet alleen om de business kant, maar Amber werkt ook echt persoonlijk op mindset en energie, waardoor ik met meerdere persoonlijke vragen bij haar terecht kon en daar goed advies op kreeg die me echt hebben geholpen.

Ik kan Amber daarom ook echt aanbevelen. Ze geeft een goede verkooptraining met haar da silva verkoopmethode voor salons, en daardoor geef ik nu professionele intakegesprekken en verkoop ik complete kuren/programma’s van duizenden euro’s in 1 keer.

Ik sta nu veel meer voor mijn bedrijf en accepteer geen nee meer van een klant. En dat werkt, want nu kopen ze alles.

Francis  www.huidvisie.nl

Francis Mooren

Huidvisie

“Soms heb ik aan het begin van de maand 2000 euro omzet in één dag met slechts een aantal klanten.

Vroeger was dat een omzet voor de hele maand!”

Voordat ik ‘The Innerart Of Business Creation’ volgde had ik al tien jaar mijn salon, maar haalde er onvoldoende inkomsten uit.

Het gevolg was dat ik mijn zelfvertrouwen verloor en geen hoop meer kon vinden op een goede toekomst als zelfstandig ondernemer. Ik begon steeds meer aan mezelf te twijfelen, maar ik wilde allerminst opgeven.

Ik wist dat ik een goede vakvrouw was, maar ik had van het ondernemerschap weinig kaas gegeten en besloot ik te investeren in het online programma ‘ In 7 stappen een florerend bedrijf’ van Amber.

Door het online programma van Amber ging ik mijn marketing anders doen, wat resulteerde in nieuwe klanten en nieuwe leads via mijn e-book. Hierdoor verdubbelde mijn omzet 1,5 keer ten opzichte van het jaar daarvoor.

En dat niet alleen.

Mijn hele mindset veranderde, waardoor ik meer vertrouwen kreeg in het ondernemerschap en mezelf.

Door deze resultaten besloot ik te investeren in het programma ‘ The Innerart Of Business Creation’ en daardoor kreeg ik nog meer zelfvertrouwen. 

Ik kreeg van Amber de juiste en de beste tools die ervoor zorgde dat ik nu een professionele ondernemer ben geworden die volledig staat achter haar diensten en producten.

Door het programma van Amber heb ik zoveel nieuwe dingen geleerd die ik stap voor stap ben gaan toepassen.

Er kwamen steeds meer en betere klanten op mijn pad die echt investeren in huidverbetering. Ik boek nu veel betere resultaten, zonder dat ik dure apparatuur in de salon heb staan.

Ik heb het intakegesprek wat ik van Amber leerde, toegepast in mijn salon, waardoor ik nu met veel meer kracht en zelfvertrouwen mijn advies geef.

Ik was Amber zo dankbaar dat ik zelfs na het traject iedere keer dankbaarheid berichtjes stuurde over mijn positieve vorderingen, want zij kwam in mijn leven toen ik echt op het punt stond, van ga ik stoppen of geef ik toch nog een kans?

Ik ben allerminst harder geworden, maar ik weet nu wel waar ik voor sta en dat draag ik uit. En dat draagt bij aan mijn omzet en winst.

Ik vraag nu hogere prijzen en trek nu de juiste klanten aan die dat zonder zeuren gewoon betalen en ze zijn super tevreden over mijn professionele aanpak.

Ik kan Amber echt aanraden, want ze is heel erg betrokken bij jou en je onderneming en ze wil écht dat het goed met je gaat. Dat voel je en zie je aan de resultaten. 

Amber pakt niet alleen je marketing en sales aan, maar pakt ook echt jouw als persoon aan. Ze leert je ook hoe je het innerlijke werk kan doen en ze brengt op een down to earth manier de spirituele kant van het ondernemerschap aan het licht.

Ik onderneem nu veel meer vanuit een ontspannen gevoel.

Ik heb nu een salaris, ik kan leuke dingen doen, zoals kleren kopen of leuke uitjes, wat voorheen niet kon.

Door mijn hogere omzet kan ik nu investeren in andere producten of trainingen die ik graag wil volgen.

Nu ik veel meer geld verdien met mijn onderneming, voel ik zoveel meer bevrijding en ik voel me zoveel beter dan voorheen.

Soms heb ik aan het begin van de maand 2000 euro omzet in één dag met slechts een aantal klanten. Vroeger was dat een omzet voor de hele maand!.

Maar het allerleukste zijn de resultaten die ik behaal met mijn klanten. Die zijn veel beter geworden, zonder dat ik dure apparatuur in de salon heb staan.   Dus zo zie je maar weer, dat je geen apparaten nodig hebt om toch goede huidverbetering te geven aan je klanten.

Iedere keer als ik aan Amber terugdacht dan voelde het zo fijn, want ik heb zoveel waardevolle tools en informatie gekregen en ben zo gegroeid als persoon en met mijn bedrijf.

Daarom heb ik besloten om voor de derde keer te investeren in Amber haar coaching en programma, want het heeft meer me naast beter in mijn vel zitten, meer omzet, winst, klanten en vrije tijd, ook een leuker een vrijer leven gegeven. En dat breng ik graag naar de next level.

Ine Peters

Natuurlijk Mooi

Mijn omzet en winst is met een kwart gestegen, wat betekent dat ik deze investering in tienvoud heb terugverdiend.

Mijn team verkoopt nu high end programma’s terwijl ik de helft minder werk dan voorheen.

Hiernaast trekken we allemaal nieuwe high end klanten aan die het beste van het beste willen wat ik te bieden heb”

Ik had al een zeer goedlopend bedrijf met een goede omzet en wilde graag groeien naar de Next Level.

High end programma’s verkopen en het bewaken van mijn eigen tijd was voor mij nog een uitdaging.

Ik kwam Amber tijdens een presentatie tegen en besloot te investeren in mezelf via haar programma ‘The Innerart Of Business Creation’.

Ik had geen belemmering om te investeren in dit programma en Amber, hoewel het bedrag natuurlijk wel hoog is. Ik was echt op zoek naar de next level en als ik wil groeien dan kies ik daarvoor en doe ik het.

Ik wilde dat mijn team nog beter ging verkopen, en dat ik zelf meer vrije tijd zou krijgen om te werken aan mijn bedrijf en te genieten van mijn privéleven

Voorheen was het soms een uitdaging om volledige kuren te verkopen, maar na de verkooptraining van Amber, is onze mindset verandert en vloeit alles zo gemakkelijk eruit tijdens een intakegesprek.

Hierdoor zeggen klanten veel sneller ja op onze programma’s die we voor honderden tot duizenden euro’s per klant verkopen. Het zit helemaal in ons systeem in die zin dat het ons eigen is geworden en er zit geen angst meer in dat mensen het teveel geld vinden.

Vrij snel na de start van het programma van Amber trok ik met een paar simpele e-mails meteen 150 klanten aan voor mijn nieuwe afslankapparaat en verkopen we aan de lopende band moeiteloos complete kuren aan onze klanten. Eind september deden we de lancering en we hadden een wachtlijst aan klanten die pas in januari terecht konden.

We kregen zoveel leuke reacties! Dus dit gaan we weer een keer doen.

Ik heb van Amber geleerd hoe je high end klanten benadert en hoe vervolgens je high end programma verkoopt tijdens je intakegesprek, zonder te pushen of keiharde overtuigingstechnieken met de Amber Da Silva Verkoopmethode.

En dit was precies wat ik nodig had om te groeien naar het volgende level met mijn bedrijf. Nu is het plaatje rond.

Hiernaast heb ik ook geleerd hoe ik minder kon gaan werken. Ik werk nu meer AAN mijn zaak en MINDER in mijn zaak en heb nu veel meer tijd voor mezelf terwijl ik evengoed meer omzet en winst heb gekregen.

Ik werk nu 2 dagen minder en met de helft van de tijd dat ik er niet meer ben, heb ik toch een kwart meer omzet en winst geboekt. Dat maakt je erg blij als je op je bankrekening kijkt , want had toch afgelopen maand wederom meer dan 20.000 euro extra omzet met de kuren en programma’s die we verkochten.

Ik ben Amber als coach en het programma ‘ The Innerart Of Business Creation erg dankbaar en beveel het daarom ook aan, want ik sta nu NOG meer achter mijn producten en programma’s waardoor het gemakkelijker is geworden om te verkopen, want ik ben nu veel meer zelfverzekerder. Ik zeg nu ook gemakkelijker Nee tegen klanten die alleen maar 1 product willen kopen omdat ik de leiding neem. Die shift heeft Amber me echt gegeven.

Ik trek door 1 tip van Amber over mijn website alleen maar nieuwe unieke high end klanten aan die gemotiveerd zijn om het beste uit hun huid en lichaam te halen. Ik heb het geïmplementeerd en ze komen gewoon binnen.

Amber heeft me echt die shift gegeven dat ik klanten niet zomaar weg laat lopen zonder een volledig programma. Ik voel me erg op me gemak tijdens een intakegesprek, zelfs tegenover de bn’ers die ik in mijn salon krijg.

Door het intakegesprek wat ik van Amber heb geleerd ervaren klanten dat ze heel persoonlijk en professioneel worden benaderd. Iets wat ze niet bij iedere salon tegenkomen. Door het intakegesprek maak je echt verbinding met je klanten en dat voelen ze.

Soms twijfelen mijn collega’s wel eens om dit soort investeringen in hun bedrijf te doen, maar een programma’ zoals die van Amber dat werkt gewoon, geen twijfel mogelijk. Een apparaat wat je koopt, die werkt ook en jij als ondernemer zult het mogen gaan toepassen in je bedrijf. Met coaching krijg je daar ook de juiste motivatie voor, zodat je het ook écht gaat doen.

Wil jij een intensere band met je klant?

Wil je betere eindresultaten bereiken met je klant?

Wil je écht die kers op de taart klanten in je salon, die volledig gecommitteerd zijn aan huidverbetering?

Wil je daarbij je horizon verbreden, je omzet, winst & vrije tijd vergroten?

Dan zou ik als professioneel ondernemer never nooit twijfelen, maar de investering in het programma bij Amber gewoon doen, want je haalt de investering er binnen no time weer uit

Angelique Hamelink

Angelique Hamelink

Mooii by Angelique

Teamtraining: The InnerArt Of Business Creation.

 

” Ik vond dit 1 van de beste trainingen die ik ooit heb gedaan. De dag kon niet lang genoeg duren.

Ik kan deze teamtraining zeker aanbevelen. Ik heb al vele trainingen gevolgd maar de training van Amber is een topper wanneer je wilt groeien met je bedrijf en je dromen wilt waarmaken.

Voordat ik meedeed aan de teamtraining: “ The InnerArt Of Business Creation’ wilde ik graag verder groeien met mijn salon en teamleden.

Ik was sceptisch of het Amber zou lukken om bij mijn personeelsleden een knop om te zetten, zodat ze meer gingen verkopen.

Toch heb ik geïnvesteerd want stilstaan is achteruitgang.Tijdens de training is er een knop omgezet bij mij en mijn personeelsleden.

Ik ben erachter gekomen dat ik onbewust de groei van mijn salon tegenhield. Ik dacht dat groei alleen mogelijk zou zijn door te verhuizen naar een nieuwe locatie.

Een van mijn personeelsleden heeft door deze training haar passie weer teruggevonden en de ander is minder onzeker en durft door haar toegenomen zelfvertrouwen meer te zeggen en verkoopt nu meer producten.

Het allerbeste aan deze training vind ik de mindset verandering. Geweldig hoe de mindset van iemand zo kan omslaan.

Ik vond dit 1 van de beste trainingen die ik ooit heb gedaan. Wij vonden het super en de dag kon niet lang genoeg duren.

Ik kan de ‘ InnerArt Of Business Creation’ zeker aanbevelen. Ik heb al vele trainingen gevolgd maar deze training bij Amber is een topper wanneer je wilt groeien met je bedrijf.

Ik en mijn team zijn Amber dankbaar voor de drive en motivatie die er weer is ontstaan om te groeien met de salon.

Ik weet dat dit het beste jaar tot nu toe gaat worden.

(update) Een jaar later na de retraite met Amber op Ibiza en The Innerart Of Business Creation 1 op 1 coaching heb ik een prachtige nieuw pand laten bouwen en groeit mijn bedrijf steeds groter.

 

Lillian Nelissen

Puur Huid

The Innerart Of Business Creation Salon plus Teamtraining: Al mijn wensen zijn uitgekomen en mijn realiteit is veranderd”

Voordat ik meedeed aan The Innerart of Business Creation  had ik al een goedlopend bedrijf met goed personeel

Ik zag Amber Da Silva spreken bij een leverancier en ze sprak me direct aan omdat ze ook op een diepliggend niveau de ondernemer coacht.

Ik was op dat moment net verhuisd naar een nieuw pand, werkte zeven dagen per week

Ik verlangde er naar om  MEER BALANS TE KRIJGEN QUA TIJDSINVESTERING. Hiernaast wilde ik  nog meer passie, motivatie en spirit in mijn team aanbrengen en ik was toe aan een nieuwe fase in mijn leven.

De investering was voor mij eerst een belemmering om dit programma en haar begeleiding te volgen.  Deze bedragen zijn we niet gewend in de beautybranche voor coaching, maar ik vind persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk in het ondernemerschap en geloofde er in dat Amber me verder kon helpen.

Tijdens het traject zijn we gaan werken aan mijn droomdoelen op zakelijk en persoonlijk vlak.

Deze wensen zijn uitgekomen en mijn realiteit is veranderd.

Ik ben Amber  en haar programma  ‘ The Innerart Of Business Creation dankbaar en zou haar ook zeker aanbevelen 

Amber heeft tools aangereikt waardoor mijn team met nog meer motivatie en zelfvertrouwen binnen mijn bedrijf, hun passie uitvoeren.

Evelien Leijten

Résidence de Beauté

Onze omzet en winst is verhoogd. Mijn gezondheid is verbeterd en we hebben 2 extra vacatures uitstaan sinds we the Innerart Of Business Creation hebben gevolgd”

Voordat ik meedeed aan de Innerart of businesscreation had ik al een goedlopende salon met twee personeelsleden, maar ik zocht rust in mezelf, omdat ik veel ziek was geweest. Ik zocht hulp in het ontwikkelen van mezelf en mijn bedrijf.

De investering in dit programma was in eerste instantie een belemmering om mee te doen, maar ik heb het toch gedaan ,omdat ik op dat moment wel in zag dat ik geloofde in mezelf.

Ik voelde dat Amber de juiste persoon was die mij verder kon helpen omdat ik zag dat amber niet zomaar iemand was.  Ik zag en hoorde dat ze al veel salons en andere bedrijven succesvol had geholpen en daarom besloot ik om toch deze investering in mezelf toe doen.

We hebben binnen 3 maanden meer dan 25 nieuwe programma’s verkocht, de omzet en winst is verhoogd . Ons team heeft een betere band gekregen, ze hebben betere verkoopvaardigheden geleerd en vinden het verkopen van programma’s erg leuk. Ook zijn mijn leidinggevende kwaliteiten zijn verbeterd.

Zonder extra marketing activiteiten trekken we elke maand veel nieuwe klanten aan die veel beter bij onze visie passen en die investeren in onze nieuwe huidverzorgingsprogramma’s die aanzienlijk hoger in prijs zijn dan ons voorgaande behandelingen.

Dankzij Amber en het programma heb ik ook beter inzicht in mijzelf. Ik heb mezelf echt leren kennen en ben me er bewust van dat ik met mindset en energie veel betere resultaten behaal zonder harder te werken.

Als schoonheidsspecialist zijn we toch geneigd om de ‘pleasers’ rol aan te te nemen, maar door de hulp van amber zijn we veel standvastiger geworden en trekken we dus nieuwe klanten aan die beter bij ons passen.

De samenwerking met amber heb ik als zeer prettig ervaren.  Ze cleart ook blokkades op energetisch niveau, wat soms best pittig was vanwege de innerlijke blokkades die we tegenkwamen, maar uiteindelijk heeft het mij een hoop innerlijke rust en gezondheid opgeleverd. Niet alleen voor mij, maar ook voor mijn partner en gezin. En dat heeft weer impact op de groei van mijn bedrijf.

Elke ochtend doe ik en mijn man de  8 stappen meditatie van amber en dat helpt enorm in ons dagelijks leven.

Ik zou dit programma en amber zeker aanbevelen omdat je hiermee je bedrijf snel kan laten groeien in omzet en winst.

Ook hebben we al twee extra vacatures uitstaan, omdat we razendsnel groeien met het bedrijf.

De investering heb je er zeker snel uit wanneer je alles toepast. Hiernaast leer je jezelf en de kracht in jezelf beter kennen. Je groeit niet alleen in omzet maar ook in je persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling en dat heeft me veel geluk gebracht en daar ben ik amber enorm dankbaar voor.

Suzan Mulder en team

www.touchofbeauty.nl

Suzan Mulder

Schoonheidsspecialist, Touch Of Beauty

De resultaten van dit programma liegen er niet om. Ik heb nog nooit zoveel geld verdiend in mijn leven. Ik ben van een klein zomerhuisje, binnen 4 a 5 maanden naar een groot huis verhuisd en heb afgelopen februari meer dan 14000 omzet aangetrokken als starter

Voordat ik mee deed met het Spiritueel Business coach programma van Amber werkte ik als recruitment consultant. Ik werd gevraagd om als carrière begeleider te werken om therapeuten te helpen bij het opzetten van een eigen bedrijf. Maar ik had zelf nooit een eigen bedrijf gehad dus besloot ik bij Amber het programma te volgen.

In het programma kreeg ik de praktische tools die ik nodig had om mijn bedrijf op te zetten. Ik kreeg enorm veel inspiratie en begon alles direct te implementeren. Bij het bedrijf waarvoor ik zou coachen zou ik 30 euro per uur verdienen.

Direct na het spiritueel businesscoach programma had ik mijn eerste deelnemers voor mijn masterclass en verdiende ik 1000 euro op 1 dag. 

Wat ik bij Amber leerde had dus direct effect.

Ik merkte ook dat ik door de manier van werken die ik bij Amber leerde een veel mooier impact had op mijn cliënten. Bovendien verdiende ik zo veel meer. Ik heb dus meteen mijn baan bij het bedrijf opgezegd en ben volledig voor mezelf aan de gang gegaan!

Ik zou het spiritueel businesscoach programma en Bouw Een Florerend Bedrijf Programma zeker aanbevelen. Het is een hele praktische opleiding en je leert hoe je meteen resultaat kunt behalen als je alles consequent toepast.

Amber geeft niet alleen een marketing opleiding maar ze combineert het ook met spiritualiteit en dat spreekt me erg aan.

De resultaten van dit programma liegen er niet om. Ik heb nog nooit zoveel geld verdiend in mijn leven. Ik ben van een klein zomerhuisje, binnen 4 a 5 maanden naar een groot huis verhuisd.

Vroeger had ik echt een gat in mijn hand en nu heb ik echt een volle bankrekening. Ik kan er echt van genieten nu en zie de waarde van geld nu veel meer in.

In februari heb ik meer dan 14000 euro omgezet/aangetrokken en dat wil ik natuurlijk gaan overtreffen. Ik raad dit programma zeker aan omdat je niet alleen een impact heeft op je bedrijf maar omdat je ook echt als persoon groeit.

Het is een prachtige weg die ik bewandel en ik ben blij dat ik dat met Amber doe.

Rose Jansen

Business Coach, Create

“Ik voel dat ik op een ander level van mijn leven zit en en vind het de investering meer dan waard! Heel snel voelde ik mij relaxter worden, kreeg ik meer vertrouwen in het hele manifesteren”.

 

Voordat ik met Amber het Innerart of Life Creation traject ben aangegaan, was ik een complete puinhoop op emotioneel gebied. Ik had zo goed als al mijn spaarcenten gespendeerd aan dingen waarvan ik dacht dat ze me konden helpen (o.a. copywriting technieken). Die zaken waren zeker een meerwaarde aan kennis en nuttige tools, maar ik bleef mij beroerd voelen en hoopte op een snelle interventie van het universum om mij te voorzien van geld, want mijn situatie was op dit vlak niet echt rooskleurig.


In eerste instantie was ik erg bang om nogmaals geld uit te geven, niet wetende of het mij iets zou opbrengen, maar ik had een heel goed gevoel bij Amber en vooral de combinatie van het spirituele sprak mij enorm aan. Inwendig voelde ik dat dit was wat ik nodig had.

Met een heel bang hartje ben ik toch het traject met Amber aangegaan en al snel bleek dat dit de juiste was. Ik had erg nood aan duidelijkheid in alle informatie die je vindt over manifesteren en concrete tools om mijn mindset aan te pakken.
Heel snel voelde ik mij relaxter worden, kreeg ik meer vertrouwen in het hele manifesteren.

Het resultaat is dat ik al heel wat gemanifesteerd heb ondertussen, ik wordt er steeds beter in. Als ik nu een naar gevoel krijg kan ik daar onmiddellijk iets mee, gebruik ik de tools die Amber mij geleerd heeft en ben ik in een paar minuten opnieuw in een relaxte, blije gemoedstoestand.

Ik heb nu veel minder zorgen, ik geniet enorm meer van het leven, ik doe veel meer wat ik graag doe, ik sta sterker in het leven en andere mensen zien dat ook aan mij.

Ik ben Amber enorm dankbaar voor dit coachingstraject en alles wat zij mij geleerd heeft! Zo veel eye openers, zo veel eenvoudige maar zo doeltreffende tools. Amber wist telkens weer juist datgene boven te halen waar ik op dat moment nu net aan toe was.

Als ik ooit nog eens vastloop in mijn leven dan weet ik dat ik gegarandeerd Amber weer inschakel! 


Katrijn Bisschop

Schoonheidsspecialist

“Na 1 business consult van Amber heb ik 25 nieuwe klanten gekregen”.

 

Michael Niclaus uit België heeft een prachtige missie.

Hij helpt mensen te stoppen met alcohol.

“Voordat ik met Amber een business consult had, voelde ik me beroerd en twijfelde ik of het misschien beter was om weer terug in loondienst te gaan. Mijn omgeving geloofde niet in mijn missie en daardoor geloofde ik ook niet meer in mezelf.”

Een aantal weken na het business consult kreeg ik een bedankje van hem. Vrij Kort na ons gesprek had hij 25 nieuwe klanten gekregen.

Een jaar later kreeg ik weer een bedankje van Michael. Hij heeft nu een succesvol bedrijf met een omzet van duizenden euro’s per maand.

Michael Niclaus

www.debestebeslissing.be

Tijdens de training moest ik nog beginnen met mijn eigen bedrijf. Na een paar maanden had ik al mijn eerste klanten. Naast mijn bestaande trainingen lanceer ik binnenkort een jaarprogramma. 

 

Ook organiseer ik in het najaar workshops voor ondernemers op Ibiza.

De inschrijving is vorige week begonnen en zit nu al bijna vol. Kortom, allemaal leuke dingen waar ik veel plezier aan beleef!

En alles dankzij het programma en Amber”.

Ik wilde graag aan de slag als business coach en was op zoek naar een opleiding die zich niet beperkt tot theorie.

Als starter wilde ik graag praktische handvatten om direct mee te kunnen starten. Om die reden heb ik mij aangemeld voor het programma.

In eerste instantie was ik bang dat het rendement van het programma misschien niet zou opwegen tegen de investering ervan.

Toch was het vertrouwen in Amber én mezelf sterk genoeg om aan het programma deel te nemen.

De opleiding gaat verder dan theorie alleen. En daar was ik juist naar op zoek. Ik ben er van overtuigd dat de onderneming en de ondernemer één geheel vormen. Zakelijke groei en tegenslag is gelijk aan emotionele groei en tegenslag.

In de opleiding is veel ruimte voor omgaan met belemmerende overtuigingen, stretchen van comfortzone en de plek van de onderneming in het grotere geheel. De combinatie van dit alles vind ik heel waardevol. Dit deel ik dan ook zeker met mijn klanten.

Het Spiritueel Businesscoach programma zou ik zeker aanbevelen. Direct toepasbare kennis en technieken, de persoonlijke aandacht en de oprechte interesse en feedback van Amber laat het programma aanvoelen als maatwerk.

Het programma heeft er sterk in bijgedragen dat ik op een meer evenwichtige manier tegen het ondernemen en het leven aankijk. Daarnaast houdt het me scherp en gefocust op het realiseren van resultaat.

De groei van mijn klantenbestand kent nog steeds een stijgende lijn en mijn bedrijf wordt steeds beter zichtbaar.

Tijdens de eerste trainingsdag van het programma moest ik nog beginnen met het bouwen van mijn bedrijf. Al na een paar maanden had ik mijn eerste klanten. En het aantal neemt steeds sneller toe.

Het is geweldig dat ik fantastische mensen als klanten heb. Gevoelsmatig zit ik erg met hen op één lijn. Dat werkt voor beide partijen erg prettig. Mijn netwerk groeit gestaag en ik kom in aanraking met inspirerende personen en verhalen.

Naast mijn bestaande trainingen lanceer ik binnenkort een jaarprogramma. Ook organiseer ik in het najaar workshops voor ondernemers op Ibiza. De inschrijving is vorige week begonnen en zit nu al bijna vol.

Kortom, allemaal leuke dingen waar ik veel plezier aan beleef! En alles dankzij het programm

Job Zwemmer

Business Coach, www.brightlevelcoaching.nl

“Moeiteloos verkoop ik nu mijn diensten en stroomt alles naar me toe”.

Voordat ik bij Amber terecht kwam voelde de energie in mijn huis heel zwaar en er kwam niets uit mijn handen. Ik voelde me onprettig in mijn huis, omdat er een hele zware energie hing.

Het gevolg hiervan was dat alles in mijn leven zwaar ging en in mijn bedrijf ook.

Ik zag Amber op internet en boekte een energiescan. Ik kan niet onder woorden brengen wat ik tijdens de scan ervoer. Ik voelde meteen dat Amber iets voor mij kon betekenen en ik als snel boekte ik een 15 dimensionale clearingsessie.

Het was heel bijzonder om te ervaren dat een energetische behandeling ook online kan, op afstand, terwijl je wel persoonlijke contact hebt en elkaar ziet.

Het resultaat van Amber haar sessie is dat ik  nu veel meer in de moeiteloosheid zit. Alles stroomt meer en stroomt letterlijk naar me toe.  Er zijn meer dingen open gaan staan, waardoor ik nu veel meer aanvoel bij mensen.  En het leuke is, dat ik dat ook van mensen terug krijg.

Mijn energielevel is omhoog gegaan. Ik kan nu moeiteloos meer dingen op een dag doen, zonder dat ik moe wordt.

Ik denk veel gemakkelijker en kritiek raakt me bijna niet meer. Ik voel me nu goed genoeg.

Het verkopen van mijn diensten gaat ook veel gemakkelijker, bijna moeiteloos.

De samenwerking met Amber is me heel goed bevallen. Het was heel prettig en Amber heeft me enorm goed begeleid toen ik even last had van de bijwerkingen die ik kreeg. Ze reageerde snel en gaf me direct simpele en doeltreffende tools om weer in mijn kracht te gaan staan.

Ik beveel deze transformatiesessie zeker aan, want het is zo fijn om te ervaren dat dingen moeiteloos kan gaan, zonder keihard te zwoegen en te ploeteren.  Dus als je voelt dat alles een worsteling is, dan moet je dit zeker doen.

Anke

Coach & Trainer

“Ik vind de verkooptraining van Amber echt een aanrader als je openstaat voor een nieuwe manier van verkopen, alles gaat nu veel gemakkelijker en het is leuker geworden

 

Voordat ik meedeed aan de Art of Selling From The Heart was ik deels arbeidsongeschikt en probeerde ik de extra tijd te benutten om straks beter uit deze situatie te komen. Verder was ik begonnen met nadenken hoe ik verder wil met de salon, zoals ik altijd deed, of een andere weg in slaan?

 

Mijn belemmering om bijna niet mee te doen was het feit dat ik twijfelde of ik op tijd het geld bij elkaar had. Doordat ik deeltijd arbeidsongeschikt ben, was het even puzzelen om dit voor elkaar te krijgen. Amber geloofde in mij en mede door haar vertrouwen is het mij gelukt.

 

De training heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven in mijn kwaliteiten/kunnen en het geven van adviezen. Klanten komen met een reden bij mij in de salon en die reden heb ik leren aangrijpen door beter te luisteren en hierdoor meer te verkopen.

 

De allerbeste eigenschap van deze training vind ik toch wel het leren omgaan met woorden/zinnen. De eyeopener van deze training voor mij is nog steeds om te vragen: “Hoe gaat het met uw huidverzorging/voetverzorging?”
In plaats van: ‘hoe gaat het met u?” en vervolgens een heel verhaal over vanalles te horen en niets te verkopen.

 


De training is voor mij zeer leerzaam geweest en ik heb er nog steeds heel veel aan. Het heeft mij een spiegel voorgehouden, wie ben ik en wat wil ik?
 Ik ben ontzettend blij dat ik heb meegedaan.

 

Ik vind deze training echt een aanrader als je openstaat voor een nieuwe manier van verkopen en daarnaast leer je ook veel over jezelf. Je wordt weer wakker geschud door vragen en na te denken over jezelf, hoe je voorkomt, wat je zegt en waarom je iets denkt.

 

Amber ben ik dankbaar omdat ze op een leuke, vlotte en hele treffende manier de training in elkaar heeft gezet. Ik heb enorm veel nieuwe inzichten gekregen!

 

Verkopen zonder op te dringen; het is nu gewoon een uitdaging geworden.

Eva Fillius

Schoonheidsspecialist , Efi's salon

Mijn omzet is binnen 30 dagen verdubbeld, nadat ik de verkooptraining bij Amber hebt gevolgd”

 

Miriam van Geel: ” Ik had al veel verkooptrainingen gevolgd maar bij Amber kreeg ik het BeautyMinds verkoopmodel © en veel bruikbare tips. Zoveel zelfs, dat mijn maandomzet van afgelopen december is verdubbeld ten opzichte van het jaar daarvoor.”

Voordat ik investeerde in de verkooptraining van Amber was mijn grootste uitdaging het verkopen van producten. Mijn cliënten namen steeds minder producten mee naar huis omdat ze bijvoorbeeld nog genoeg hadden. Ik zocht naar nieuwe ideeën en verkoopvaardigheden.

Ik ging daarom op zoek op internet en Amber trok mijn aandacht. Tijdens het eerste gesprek kon Amber mij meteen al duidelijk maken waar de knelpunten zaten. Ik heb toen besloten om te investeren in mijn bedrijf om verder te groeien.

Ik had al veel verkooptrainingen gevolgd maar bij Amber kreeg ik het BeautyMinds verkoopmodel © en veel bruikbare tips. Zoveel zelfs, dat mijn maandomzet van afgelopen december is verdubbeld ten opzichte van het jaar daarvoor.

Mijn klanten vinden mijn nieuwe manier van werken erg professioneel en ik vind het fijn dat ik op een integere, authentieke manier mijn producten verkoop zonder te pushen.

Ik kan zeker deze verkooptraining aanbevelen want je leert bij Amber om te praten in baten. Je leert wat een product doet in resultaten die voor de klant herkenbaar zijn en niet om uitgebreid te vertellen welke ingrediënten er in zitten en wat ze doen. Die eigenschap hebben wij specialistes nogal vaak.

Ik ben dankbaar dat Amber mij een andere manier van communiceren met mijn klanten heeft geleerd . En dat ze mij geleerd heeft om op een integere manier door te vragen, wat bedoeld een klant met wat ze zegt. Wij zijn zo gauw geneigd zelf een invulling te geven, “o ze zal wel dat bedoelen”.

Miriam Van Geel

Schoonheidsspecialist , Helmir

Door alle tips en adviezen van Amber trek ik nu de juiste klanten aan die investeren in huidverbetering”

 

Voordat ik met Amber een businessconsult had, merkte ik dat het klantenbestand in mijn praktijk voor huidverzorging wat afnam, wellicht door de crisis dacht ik.

Klanten annuleerden makkelijker hun afspraken en kwamen minder frequent voor hun behandeling en er vielen gaten in mijn agenda, dit kende ik niet.

De doelgroep die ik altijd had aangetrokken, paste niet meer bij mijn nieuwe visie. Er moest iets veranderen dat was duidelijk, maar wat….dat wist ik niet.

Ik had wel duidelijk dat ik me met mijn praktijk wilde richten op huidverbetering, want dit zou mijn nieuwe visie worden. Ik wist alleen niet goed hoe ik dan de juiste klanten zou kunnen aanspreken en bereiken. Hoe zou ik dat voor elkaar kunnen krijgen?… ik hield me nog vast aan de oude situatie en vond het moeilijk om daadwerkelijk de stap te zetten die ik voor ogen had voor mijn praktijk.

Op de beurs kwam ik een leverancier tegen met een prachtig huidverbeteringsconcept, dit gaf de doorslag. Zij konden mij helpen de eerste stap te nemen, ondanks mijn angsten ben ik toch gaan investeren om mijn nieuwe doel te bereiken.

Op inscholingscursus bij deze leverancier kwam ik in aanraking met Amber die juist daar een presentatie gaf over omzetverhoging en meer rendement halen uit je bedrijf. Ik nam haar visitekaartje mee en bekeek haar site. Ambers methode sprak me aan. Vervolgens vulde ik de vragenlijst in waarna ik me heb opgegeven voor een spiritueel businessconsult.

Na dit businessconsult met Amber werden mij een aantal zaken duidelijk. Ten eerste ben me gaan focussen op een nieuwe doelgroep, ten tweede ik ben dit duidelijker gaan communiceren in mijn marketing, en ten derde ben ik alle tips gaan toepassen, want ik hoefde niet langer te twijfelen. Met deze juiste doelgroep krijg ik nu de juiste klanten die bij mij en mijn praktijk passen!

Deze klanten zijn echt toe aan huidverbetering en willen daar ook in investeren. Ik heb het nu lekker druk en dat geeft nieuwe energie en dus een positieve flow.

Ik ben Amber dankbaar, zij heeft mij op het juiste moment gemotiveerd en geïnspireerd, door haar vraagstelling is mij een heleboel duidelijk geworden. Dit heeft een bijdrage geleverd aan de stap die ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien.

Ik kan de coaching van Amber dan ook echt aanbevelen aan anderen. Nogmaals dank Amber!

Anky Arink

Schoonheidsspecialist

Ik ben er inmiddels meer dan van overtuigd dat Amber ‘de waarheid’ in pacht heeft. Ze heeft mij geholpen grote stappen te zetten.

 

Voordat ik meedeed aan de innerart of life creation twijfelde ik erg. Ik wilde graag de volgende stap zetten, maar er was een blokkade die mij in de weg zat. Daar wilde ik dolgraag aan werken.

Ik schrok erg van de prijs van het traject. Niet omdat het teveel geld was, maar omdat ik het geld echt niet zo had liggen. Hoe kon ik dit verantwoorden aan mezelf en aan anderen in mijn omgeving. Het is zo niet tastbaar en niet concreet….

Toch heb ik de investering in mezelf gedaan en ik heb enorm veel geleerd. 

Ik ben er inmiddels meer dan van overtuigd dat Amber ‘de waarheid’ in pacht heeft. Ze heeft mij geholpen grote stappen te zetten. En daar waar het (nog) niet gelukt is lag dat aan mijn eigen beperkingen, zeker niet aan haar kwaliteiten.


Ik vond het heel fijn dat Amber goed luisterde, en mij hielp ‘te reiken’. Ze zag waar ik was en heeft me geholpen om  flinke stappen te zetten. 

Ik vond de samenwerking met Amber heel prettig en leerzaam. Amber zág wie ik was met al mijn geworstel.

Amber Had er geen oordeel over maar heeft mij geholpen te zien dat het ook anders kan.

Ik zou Amber en het programma The Innerart Of Life Creaton , zeker aanbevelen. Het biedt enorm veel inzichten.

Uitgangspunten die door velen van ons als ‘zweverig’ worden beschouwd zijn voor Amber zo klaar als een klontje en worden dat daarom ook voor jou. Dat vond ik heel fijn om mee te maken.

Ik ben Amber dankbaar voor de ruimte om lessen op mijn eigen tempo te leren. Als het mijn tijd is om de volgende stap te nemen kom ik hiervoor zeker en vanzelf weer terug!

Nancy Els de Jonge

coach

Ik ga meer voor de waarde van mijn dienst  staan en heb ook meer zelfvertrouwen gekregen. De persoonlijke coaching gesprekken motiveert me om door te pakken en geeft me veel meer helderheid”

 

Voordat ik aan het programma begon twijfelde ik of ik door zou gaan met mijn praktijk omdat ik niet wist of het zou lukken om er een goed inkomen uit te halen. Toch vond ik dat zonde want ik heb jarenlange ervaring, ik heb honderden mensen succesvol geholpen en ben goed in mijn vak.

Het financiële plaatje was voor mij een belemmering om mee te doen.  Ik twijfelde ook of ik niet zou afdwalen van mijn eigen doelen. Dit hield mij tegen om te investeren in een jaarprogramma.

Toch heb ik de stap gezet, zodat ik op een gedegen manier mijn marketing kon gaan doen. Voorheen zat er geen structuur in mijn marketing en wist ik weinig van de huidige nieuwe marketing.

Ik besteed nu meer tijd aan marketingactiviteiten en heb er nu veel meer vertrouwen in dat het me veel gaat opleveren. Ik ga meer voor de waarde van mijn dienst  staan en heb ook meer zelfvertrouwen gekregen. Hierdoor is mijn werk ook leuker geworden want nu heb ik wel structuur in mijn marketing en aanbod. Dit voelt veel beter.

Ik het vind het fijn dat er veel contactmomenten zijn. Dat is ook echt nodig omdat je veel kennis krijgt.

Ik ben dankbaar voor de steun van Amber en het geloof en vertrouwen dat ik met de tools die ik krijg veel verder groei met mijn bedrijf.  De persoonlijke coaching gesprekken motiveert me om door te pakken en geeft me veel meer helderheid.

Nicola Romme  www.atlasreiki.nl[

Nicola Romme

Coach en therapeut, atlasreiki.nl

Ik ben dankbaar voor je ‘to the point’ houding. Je blijft binnen je eigen perken. En laat je niet meeslepen in zaken die er niet toe doen. Je stelt goede vragen. Je bent duidelijk, gestructureerd en luistert goed. Amber is een prachtig voorbeeld voor mij hoe het ook kan.

 

Ik wilde graag in het jaarprogramma stappen omdat ik een stok achter de deur nodig had en echt voor mijn bedrijf wilde gaan. De doorslag was ook dat ik jou al kende en weet hoe serieus jij te werk gaat en voelde meteen het vertrouwen dat het zou gaan lukken. Dus ondanks de grote investering heb ik het toch gedaan.

Het is voor mij een drive om echt zoveel mogelijk mensen te helpen en te leven van mijn bedrijf. Dit programma geeft mij structuur en houvast en ik weet dat er iemand is die mij begeleidt en stuurt.

Het fijne vind ik de waardevolle informatie en de structuur die in het jaarprogramma zit.Vooral de persoonlijke coaching van Amber vind ik erg prettig omdat ik Amber al kende in een tijd toen ze nog onzeker was en worstelde met haar bedrijf.  Ik heb haar in korte tijd enorm zien groeien en gezien dat ze een echte doorzetter is en niet opgeeft. Ze is heel gedreven en gaat er echt voor. Dus ze is echt een prachtig voorbeeld voor mij hoe het ook kan.

Ik ben dankbaar voor je ‘to the point’ houding. Je blijft binnen je eigen perken. En laat je niet meeslepen in zaken die er niet toe doen. Je stelt goede vragen. Je bent duidelijk, gestructureerd en luistert goed. Dit is voor mij heel fijn want je houdt mij op koers en op die manier heb ik geen kans om uit te wijken naar onbelangrijke zaken.

Ik zou jou als persoon en coach zeker aanbevelen bij andere dienstverleners.

Charlotte Nas

Coach, charlottenas.nl

“Mijn grootste succes is dat ik meteen binnen twee weken tijd de hele investering heb terugverdiend door het verkopen van mijn nieuwe pakketten tussen de 500 en 1500 euro.”

 

Ik werkte in mijn salon en wilde graag mijn intakegesprekken anders aanpakken en ik vond het soms lastig om producten te verkopen.

Toen vond ik Amber op internet en zag haar in vakbladen en ze wekte mijn nieuwsgierigheid. Ik had meteen een goed gevoel en besloot te investeren in de viptraining:’In 3 stappen naar meer klanten en omzet’ van Amber. Mijn grootste inzicht nu is dat ik mensen anders benader en andere diensten heb ontwikkeld die ik makkelijker verkoop.

Mijn grootste succes is dat ik meteen binnen twee weken tijd de hele investering heb terugverdiend door het verkopen van mijn nieuwe huidverzorgingsprogramma’s

Ik zou de viptraining echt aanraden want je gaat succesvoller worden, meer omzet maken en je krijgt veel meer zelfvertrouwen als schoonheidsspecialist. En natuurlijk niet te vergeten, je gaat veel sneller en beter je producten verkopen

Antje Boek

Schoonheidsspecialist & coach, antje boek