Winstgevend Business Consult

Heb je een vraag over je bedrijf of wil je nieuw frisse ideeen? Wil je dat een professioneel business coach met je meekijkt en je tips en advies geeft, zodat je verder kunt groeien? 

Boek dan een Winstgevend Business Consult met Amber da Silva Persoonlijk.

Een sessie duurt 60 tot 120 minuten en is een combinatie van coaching en training.

Na 1 business consult van Amber heb ik 25 nieuwe klanten gekregen”.

Michael Niclaus uit België heeft een prachtige missie.

Hij helpt mensen te stoppen met alcohol.

“Voordat ik met Amber een business consult had, voelde ik me beroerd en twijfelde ik of het misschien beter was om weer terug in loondienst te gaan. Mijn omgeving geloofde niet in mijn missie en daardoor geloofde ik ook niet meer in mezelf.”

Een aantal weken na het business consult kreeg ik een bedankje van hem. Vrij Kort na ons gesprek had hij 25 nieuwe klanten gekregen.

Een jaar later kreeg ik weer een bedankje van Michael. Hij heeft nu een succesvol bedrijf met een omzet van duizenden euro’s per maand.

Michael Niclaus
www.debestebeslissing.be.

Michael Niclaus

Ready?Transformeer je business

Boek nu je winstgevend consult

Dit gebeurt in een sessie

(Her) Ontdek je
  • Visie en kom in verbinding met je missie
  • Blokkades zijn opgelost
  • Winstgevende ideeen 

Elk bedrijf is uniek en jij ook. Soms is een frisse blik het enige wat je nodig hebt om verder te komen

Ontdek je knelpunten
  • Ontdek waar je knelpunten liggen en hoe je ze kunt oplossen
  • Ontdek hoe je minder hard hoeft te werken en meer gaat verdienen

Door alle tips en adviezen van Amber trek ik nu de juiste klanten aan die investeren in huidverbetering”

Voordat ik met Amber een businessconsult had, merkte ik dat het klantenbestand in mijn praktijk voor huidverzorging wat afnam, wellicht door de crisis dacht ik.

Klanten annuleerden makkelijker hun afspraken en kwamen minder frequent voor hun behandeling en er vielen gaten in mijn agenda, dit kende ik niet.

De doelgroep die ik altijd had aangetrokken, paste niet meer bij mijn nieuwe visie.

Er moest iets veranderen dat was duidelijk, maar wat….dat wist ik niet.

Ik had wel duidelijk dat ik me met mijn praktijk wilde richten op huidverbetering, want dit zou mijn nieuwe visie worden. Ik wist alleen niet goed hoe ik dan de juiste klanten zou kunnen aanspreken en bereiken. Hoe zou ik dat voor elkaar kunnen krijgen?… ik hield me nog vast aan de oude situatie en vond het moeilijk om daadwerkelijk de stap te zetten die ik voor ogen had voor mijn praktijk.

Op de beurs kwam ik een leverancier tegen met een prachtig huidverbeteringsconcept, dit gaf de doorslag. Zij konden mij helpen de eerste stap te nemen, ondanks mijn angsten ben ik toch gaan investeren om mijn nieuwe doel te bereiken.

Op inscholingscursus bij deze leverancier kwam ik in aanraking met Amber die juist daar een presentatie gaf over omzetverhoging en meer rendement halen uit je bedrijf. Ik nam haar visitekaartje mee en bekeek haar site. Ambers methode sprak me aan. Vervolgens vulde ik de vragenlijst in waarna ik me heb opgegeven voor een spiritueel businessconsult.

Na dit businessconsult met Amber werden mij een aantal zaken duidelijk. Ten eerste ben me gaan focussen op een nieuwe doelgroep, ten tweede ik ben dit duidelijker gaan communiceren in mijn marketing, en ten derde ben ik alle tips gaan toepassen, want ik hoefde niet langer te twijfelen. Met deze juiste doelgroep krijg ik nu de juiste klanten die bij mij en mijn praktijk passen!

Deze klanten zijn echt toe aan huidverbetering en willen daar ook in investeren. Ik heb het nu lekker druk en dat geeft nieuwe energie en dus een positieve flow.

Ik ben Amber dankbaar, zij heeft mij op het juiste moment gemotiveerd en geïnspireerd, door haar vraagstelling is mij een heleboel duidelijk geworden. Dit heeft een bijdrage geleverd aan de stap die ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien.

Ik kan de coaching van Amber dan ook echt aanbevelen aan anderen. Nogmaals dank Amber!

Anky Arink
Schoonheidsspecialist

Anky

Ready?Transformeer je business

Boek nu je winstgevend consult